Ingrid Lash Artiste Total Effect maskara

22. 12. 2016.

Novogodišnji manikir

27. 12. 2016.

Pokloni za Novu Godinu

24. 12. 2016.

Ni sama ne znam kako je već došlo vreme da vam opet pišemo o našim predlozima kada su u pitanju pokloni za Novu Godinu! Još uvek se sećam svih detalja prošlogodišnjeg teksta. Već smo svi navikli da vreme leti, tako da vam isto neću previše oduzimati uvodom, već odmah prelazim na naše predloge!

DO 500 DINARA ~ Dear Diary sveščice

Hvala Maji koja stoji iza brenda Dear Diary na fotki :)

Moje oduševljenje Majinim malim umetničkim delima već vam je svima poznato! Pisale smo vam o njima u septembarskim favoritima, od kada ovi mališani ne napuštaju moje tašne, sto, pa čak i police, gde stoje dok čekaju svoj red. Već sam poklonila nekoliko sveščica mami i drugaricama i sve su se oduševile! Nova zimska kolekcija Dear Diary blokčića jednostavno je idealan novogodišnji poklon za svakoga ko uživa u piskaranju! Deo zimske kolekcije možete videti na fotografiji iznad, a ostatak potražite kod Maje na Facebook stranici ili na njenom Instagram profilu!

DO 1000 DINARA ~ iRing

Pisale smo vam o njemu nedavno i znam da se i vama svideo koliko i nama! Sigurna sam da smo vas već ubedile da vam je preko potreban u životu ali za svaki slučaj ću još jednom ću da napomenem da bez njega ne mogu, da mi olakšava i korišćenje i nošenje telefona i da ga zaista svima preporučujem! Trk kod njih na Facebook stranicu!

DO 2000 DINARA ~ Nova Harry Potter knjiga

OK, ovaj predlog je kranje subjektivan, verovatno mnogima beskoristan, ali nisam mogla a da ga ne spomenem! U pitanju je nova knjiga J.K.Rowling koja nosi naziv “Harry Potter i ukleto dete”. Da da, znam, ko još (stariji od 13 godina) čita HP knjige. E pa moj odgovor bi bio “ja i gomila mojih drugarica” i sve smo smrtno zaljubljene u novu knjigu (u pitanju je scenarijo za predstavu, a ne roman). Ako poznajete nekoga ko (još uvek) voli i veruje u Harry Potter magični svet, potražite novu knjigu u knjižarama!

DO 3000 DINARA ~ Kloopko

Hvala Ireni koja stoji iza brenda Kloopko na fotki :)

Ovaj mališan nas je oduševio na prvi pogled! Presladak, potpuno drugačiji dekorativni jastuk dolazi  u dve različite veličine (+ Kloopče za klince) i u nebrojeno boja i šara. Sigurna sam da ste ga već videli na društvenim mrežama, a verujte mi da ko god da je ušao kod nas u stan pitao je za njega, tako da je popularan i offline! Bez obzira za koju veličinu da se odlučite, bez obzira da li vam se više sviđaju jednobojni, šareni, mali ili veliki, Kloopko će biti veoma zanimljiv dodatak vašem domu! Mi ga zaista obožavamo! Kloopko i Kloopče (ljubav i za ime *.*) možete naručiti sa njihove Facebook stranice ili Instagram profila!

To je sve kada su naši ovogodišnji pokloni za Novu Godinu u pitanju! Nadamo se da smo vam pomogli, ukoliko još uvek tražite poklon za nekoga! Ukoliko se odlučite da kupite nešto sa našeg spiska, obavezno javite!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.