L’oreal x Mary Poppins kolekcija karmina + VIDEO

20. 01. 2019.

Riđa kosa – iskustva, farbe i nega + VIDEO

10. 02. 2019.

Januarski favoriti 2019. godine + VIDEO

03. 02. 2019.

Verujte mi da nisam smela da uđem na blog i da pogledam kada su poslednji mesečni favoriti objavljeni. Želja sa tekstovima prosečne dužine iziskivala je dosta ograničenja kada je broj proizvoda u pitanju, zato smo se ograničavale na 5-6 proizvoda i vremenom odustale od pisanja takvih tekstova, pošto nam prosto nisu “legli”. Danas, kada redovno objavljujemo videe na YouTube-u, rešile smo da se vratimo mesečnim favoritima, u video formi, koje možete da gledate i slušate u pozadini, dok radite nešto drugo, tako da nema potrebe da pričamo o samo 5 proizvoda. Današnji, januarski favoriti 2019. čekaju vas u nastavku, za sve vas koji volite da čitate, ali i u videu koji možete pogledati na kraju ovog teksta.

  1. Fancy Handy pena za umivanje, sa uljem pamuka, mi je jedan od omiljenih proizvoda za negu kože lica koji sam do sada probala. Ne isušuje mi kožu, nema osećaja zatezanja, prelepo miriše i lepo čisti. Pisale smo vam o njoj ovde.
  2. Nivea ulje za tuširanje i baby ulje za negu kože tela takođe su već imali svojih 5 minuta na blogu. U detaljnoj recenziji uporedile smo ih sa Balea uljima iste namene. Bez ova dva proizvoda ne mogu i ne želim da zamislim svoju negu kože tela tokom hladnijih meseci! Apsolutno sve preporuke za njih!
  3. Lisa Eldridge Velvet Jazz karmin je proizvod koji nikoga nije iznenadio u današnjim favoritima. Bez imalo preterivanja najlepši i najbolji karmin koji posedujem u svojoj kolekciji! Pročitajte recenziju o njemu ovde.
  4. Još jedno “neiznenađenje” :) Dva karmina iz L’oreal x Mary Poppins kolekcije morali su da završe ovde! Nijanse 265 i 636 su mi apsolutni favoriti i njih sam najviše nosila tokom celog meseca. Svakako vam preporučujem da pročitate recenziju koju smo objavile o celoj kolekciji ovde, pošto smo pričale i o karminima i o samoj kolekciji.
  5. Balea maska za lice u kapsuli od kokosa je tropsko ostrvo spakovano u 8ml gelasto-kremaste bele maske. Miriše savršeno, lepo hidrira, lako se ispira. Košta 100 dinara i možete je kupiti u DM prodavnicama. Uskoro pišemo recenziju o nekoliko maskica iz ove kolekcije i jedva čekamo da ih vidite!
  6. Alverde balzami za usne su me ozbiljno oduševili. Žutu verziju najviše koristim uveče i odlično neguje, ali i štiti od vetra i hladnoće kada izlazim iz kuće. Crvena verzija i nije baš crvena, odnosno ne ostavlja jaku boju na usnama, što se meni svakako sviđa. I ona super neguje usne, ali je nešto blaža i ređa od svog žutog kolege. Koštaju oko 150 dinara i obavezno ih potražite kad odete u DM sledećom prilikom.
  7. Masažer / roler za lice od žada za koji nisam ni sigurna da je od pravog žada (pošto sam ga platila celih 200 dinara na Aliexpress-u) mi je otkriće godine, ali zaista (i da znam da sam ovo rekla u januaru). Neverovatno prija i koristim ga svake večeri, ali nekada i preko dana kada mi treba da se opustim. Možete ga kupiti ovde.
  8. Lipton crni čaj sa ukusom šumskog voća mi je još jedno otkriće ove zime. Uživala sam u njemu baš, baš i sigurna sam da će se svideti svima koji vole da piju aromatične čajeve tokom zime!
  9. Započinjanje novog Bullet Journal-a je tradicija već treću godinu zaredom i nešto što me čini izuzetno srećnom, ali i smirenom (piskaranje mi je kao meditacija). Ovde možete pogledati sve videe koje smo objavile na temu Bullet Journal-a do sada, a svakako ćemo vam pisati i snimati još o njima! Da li vi vodite Bullet Journal?
  10. Serije Sherlock i Tidying up with Marie Kondo, kao i film Black Mirror definitivno su mi favoriti kada je Netflix u pitanju. Znam da ste verovatno svi već gledali BBC seriju Sherlock, ali za slučaj da još neko kasni kao ja, serija je zaista fantastična. Odlična gluma, britanski humor i sjajni glumci svakako su razlozi zbog kojih treba da pogledate ovu seriju. Tidying up with Marie Kondo, sa druge strane, nema ni odličnu glumu, ni glumce, a ni britanski humor, ali ovu seriju treba da pogleda svako ko (kao ja) gomila stvari i ima problem da se oprosti sa viškom stvari. Iako je serija, za moj ukus, malo ekstremna, ipak me je podstakla da se malo zamislim nad stvarima koje posedujem. Kada je film Black Mirror u pitanju – mind blowing je najbolji način da opišem ovaj film. Poenta filma jeste da možete da birate šta će se sledeće desiti u filmu i ne, ne šalim se. Na svakih nekoliko minuta na ekranu će se pojaviti izbor i imaćete 10ak sekundi da donesete odluku. Jasno vam je da je za mene, vagu, to bila prava noćna mora, ali je ovaj film bukvalno budućnost i preporučujem vam da se poigrate sa istim.

Ne mogu da vam opišem koliko sam srećna zbog ovih “produženih” favorita. Iskreno se nadam da ste uživali u svima njima, a mi jedva čekamo da čujemo koji su to proizvodi / čajevi / filmovi obeležili vaš januar!

Ne zaboravite da pogledate naš novi video i da nam javite utiske! Ljubimo vas! :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.