Nefavoriti 2018 + VIDEO

06. 01. 2019.

L’oreal x Mary Poppins kolekcija karmina + VIDEO

20. 01. 2019.

Lisa Eldridge Velvet Jazz plišani karmin + VIDEO

13. 01. 2019.

Ako volite šminku i kozmetiku, ako uživate u eksperimentisanju, dobroj nezi kože, masaži lica, a ne znate ko je Lisa Eldridge, molim vas googlajte je! Pored toga što se profesionalno bavi šminkanjem poznatih ličnosti (uključujući i par princeza, onih pravih, ne iz bajke) ona na svom YouTube kanalu, nesebično deli savete vezane za šminkanje i negu kože. Pri tom, iako je u svojim 40im godinama, izgleda kao dvadesetogodišnjakinja i neverovatno je zadovoljstvo gledati i slušati je. Kao veliki Lisin fan već nekoliko godina, čim je objavila video da je izbacila svoju kolekciju karmina bukvalno sam odletela kod nje na sajt i odmah kupila nijansu koja mi se najviše svidela – Velvet Jazz.

Ono što je najspecifičnije kada su Lisa Eldridge karmini u pitanju, svakako je njihov plišani izgled. I da, kao što možete da vidite na fotografijama, ovaj karmin sa spoljašnje strane izgleda kao da je napravljen od pliša, a tako izgleda i na usnama. Potpuno, potpuno mat, ali drugačije od tečnih karmina.

Bez trunke razmišljanja mogu da vam kažem da je ovaj karmin omiljeni komad šminke koji posedujem i apsolutno omiljeni karmin iz moje kolekcije. Pored fantastične boje, tamno bordo i mat završnice, ovaj karmin me je oduvao i zbog osećaja na usnama i svoje trajnosti. Ovo je najprijatniji i najdivniji mat karmin koji sam probala. Izuzetno je kremast, ni malo ne isušuje usne i ne zateže, fantastične pigmentacije i nestvarne trajnosti. Bukvalno šta god da sam pila ili jela on se nije pomerio! Nemojte da me pitate kako je to moguće i ja sam potpuno zbunjena!

Velvet Jazz nijansa je najtamnija nijansa od 3 koliko ih ima u kolekciji. Sve su crvene – Velvet Morning je narandžasto-crvena, a Velvet Ribbon klasična, hladna, krv crvena nijansa. Trenutno ih ne možete kupiti jer su se limitirana pakovanja rasprodala, ali će ovi karmini uskoro biti dostupni ponovo kod nje na sajtu, pa vam svakako preporučujem da je pratite i na Instagramu i na YouTube-u, bez obzira da li vas ovakvi karmini interesuju ili ne! Svakako ćete od Lise dobiti gomilu saveta koji su izuzetno korisni svim ljubiteljima šminke i nege kože!

Sve ostale detalje vezane za ovaj karmin, Lisu, samo pakovanje, cenu i način naručivanja možete pogledati u našem najnovijem videu (LINK)! Toliko sam oduševljena ovim karminom i bukvalno ga gledam kako stoji pored laptop-a dok ovo pisem, da su mi misli potpuno raštrkane i čini mi se da je mnogo lakše slušati me, nego čitati trenutno :D

U svakom slučaju čekamo vaše utiske, bilo ovde, bilo ispod videa! Da li volite luksuzne komade šminke i jeste li pratili Lisu do sada?

 

Sve fotografije: Saša Marković

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.