Favoriti aprila i maja 2019 (+VIDEO)

16. 06. 2019.

Kenzo World Eau de Toilette

21. 06. 2019.

Balea Do What You Love losion za telo

19. 06. 2019.

Još u oktobru na našu adresu je stigao paketić iz DM-a. Neću da vas slažem, to je bio period kada je počelo potpuno ludilo kada je u pitanju količina proizvoda kojom smo bile okružene, tako da su neki od proizvoda iz ovog paketića predugo čekali svojih 5 minuta na blogu. Pisale smo vam o dve Alverde kreme za ruke, koje sam ponovo kupila i obožavam ih, a recenzija Balea Do what you love losiona za telo kasni sa razlogom.

Kako krene hladno vreme ja postanem opsednuta uljima i potpuno zaboravim na sve ostale mazalice. Ove zime (koja je praktično trajala do juna) pažnja mi je bila preusmerena u potpunosti na Balea ulje, kao i na Nivea ulje, a kada sam rešila da pređem na mleka, potpuna razočaranost ByPhasse mlekom za telo opet je odgodilo isprobavanje Balea losiona.

Sa ovim losionom imam love – hate odnos, ali preovladava onaj love momenat. Balea Do what you love sadrži šljivu i beli cvet i miriše voćno, ali “zimsko voćno”. Mene najviše podseća na miris pite sa šljivama, ali bez onog slatkog momenta – već veoma osvežavajuće, a opet jače nego što je to slučaj sa mirisima kakvi mi prijaju leti. Na pakovanju piše da je dermatološki testirano i da je pogodno za vegane.

Hajde odmah da vam kažem onaj hate momenat, kako bih najslađe ostavila za kraj. Ovaj losion ostavlja bele tragove tokom razmazivanja, a ja nakon ByPhasse-a imam traume. Međutim, kod Balea Do what you love losiona ti tragovi su blaži i brže nestaju. Još jedan hate razlog je to što nisam prezadovoljna osećajem na koži odmah nakon mazanja. Ali ovde dolazimo i do love dela.

Naime, kada umasirate ovaj losion u telo on se veoma brzo upija i to u potpunosti. Bukvalno možete odmah da se obučete i izađete iz kuće i meni se to zaista sviđa. Međutim koža na dodir nije preterano mekana, niti deluje hidrirano, a opet nije ni suva kao što je to slučaj sa ByPhasse mlekom, nego eto – ni tamo ni amo. Ali, ovo mleko kao da ima “odloženo dejstvo”. Nakon nekog vremena – možda sat ili dva – koža postaje neverovatno mekana. I ostaje mekana do sledećeg tuširanja.

Ja sam toliko zakleti obožavalac ulja za negu kože da se možda vi koji koristite mleka i losione čudite sad koliko gluposti sam uspela da iskucam do sada, ali za nekoga ko se tokom toplijeg dela godine retko maže (sa izuzetkom prošlog leta kada sam otkrila Balea Beauty ulje i odlepila), a čim prvi jači vetar dune krene da se kupa u uljima, ovo je pravo otkriće. Zaista sam prezadovoljna svojom kožom od kad koristim ovo mleko jer je mekana na dodir, vidno je više hidrirana i verujte mi da izgleda mnogo bolje. Suvi listovi koji su mi inače problem, već mesec dana slave bukvalno.

Balea Do what you love losion za telo možete kupiti u bilo kojoj DM prodavnici. Sadrži 200ml i cena mu je oko 200-250 dinara. Ako se ne varam postoji 3 ili 4 različita mirisa u različitim pakovanjima ovog losiona. Neki su limitirane kolekcije, dok na moju radost na ovom ne stoji natpis da je limitiran i to me veoma raduje, pošto sam oduševljena kako mirisom, tako i samim proizvodom. Opet, ovo možda neće biti korisna informacija za sve vas koji inače koristite mleka i losione, ali ovaj proizvod troši se brže nego što sam očekivala. Pakovanje je dovoljno za nekih 15ak mazanja otprilike (ovo vam piše devojka koja je navikla na praktično nepotrošiva ulja).

Da li ste probali neki od Balea proizvoda za negu kože? Šta je vaš izbor za negu kože – ulje, losion ili mleko za telo?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.