Balea maska za kosu za intenzivnu negu

15. 11. 2020.

Yves Rocher ulje za skidanje šminke

18. 11. 2020.

LVLY ulje za skidanje šminke

17. 11. 2020.

O LVLY brendu dugo čitam reči hvale. Čuveni tonik su povukli pre nego što sam imala prilike da ga isprobam, ali sam zato ugrabila maske za lice (nešto više o njima drugom prilikom), kao i LVLY ulje za skidanje šminke, koje je jedno od najhvaljenijih ulja nižeg cenovnog ranga. 

Moj prvi susret sa ovim uljem, moram da priznam da je prošao neslavno. Ne znajući šta da očekujem uzela sam preveliku količinu proizvoda i provela preeeviše vremena ispirajući ga sa lica. Kako ovo ulje u najvećoj koncentraciji sadrži suncokretovo ulje očekivala sam ređu teksturu, ali ne dajte da vas sastav zavara. 

Pored suncokretovog ulja u sastavu LVLY ulja za skidanje šminke je i sojino ulje, ekstrakt licijuma, ulje semenki grožđa, kao i ulje semenki kajsija. Proizvođač i sam lepo kaže da su potrebne 1-2 pumpice za celo lice i ja se apsolutno slažem sa njim, mada ja dodajem i treću pumpicu zbog regije vrata i dekoltea.

LVLY ulje za skidanje šminke nanosim na suvu kožu i nakon otprilike minut, dodajem vodu. Ulje se u dodiru sa vodom pretvara u mlečnu boju i takozvanu emulziju, koja pomaže da se proizvod lakše spere sa lica. Ovo ulje odlično skida šminku sa mog lica, ne izaziva iritacije, niti sam primetila bilo koje negativne posledice na mom licu. 

Onda se verovatno pitate zašto ga ne opisujem sa malo više entuzijazma. Iako sam zadovoljna njegovim učinkom, i dalje smatram da se, bez obzira na manju količinu, ispira nešto teže od ostalih ulja koje sam probala. Sa druge strane, cena od oko 300-400 dinara za 100ml proizvoda je stvarno odlična i mislim da je bolje probati LVLY ili Balea ulje, ukoliko želite jeftiniji proizvod, nego preskočiti korišćenje ulja u potpunosti. 

Bez obzira što LVLY ima za trunčicu bolji sastav od Balea ulja, moj glas ipak ide Balei, jer pored toga što se lakše ispira (a učinak na koži je isti) i jeftinije je od LVLY ulja. Oba proizvoda su dostupna samo u DM-u. 

Kakvo je vaše iskustvo sa LVLY brendom? Pišite mi preporuke :) 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.