Plum Jam

24. 01. 2016.

Januarski favoriti 2016

30. 01. 2016.

Golden Rose olovka za usne u nijansi 511

27. 01. 2016.

Još jedna recenzija olovke za usne ovog meseca je pred vama. Danas ćemo vam pisati o Golden Rose olovci za usne u nijansi 511. Nisam imala previsoka očekivanja kada su njihove olovke za usne u pitanju, pošto sam pre nekoliko godina imala loše iskustvo sa njima. Od kada je Golden Rose promenio dizajn i preformulisao skoro sve proizvode, njihove olovke za usne su se drastično poboljšale.

Golden Rose olovka za usne u nijansi 511 je prljavoroze boje. Specifičnost ove olovke i ono što nas je i navelo da vam pišemo o njoj jeste što se boja dosta razlikuje pod dnevnim svetlom i veštačkim. Kako olovka izgleda na dnevnom svetlu možete videti na slici ispod. Pod veštačkim svetlom, kako belim, tako i žutim, olovka izgleda bar dve-tri nijanse tamnije. To je čini idealnom olovkom koja je preko dana svetla i “dnevna” nijansa, dok se pod veštačim svetlom transformiše u večernju nijansu.

Beauty Bang Theory - Golden Rose olovka za usne 511

Ova olovka je kremasta i lako se nanosi na usne, ali ponekad zna da malo grebe usne. Boja se ravnomerno nanosi. Ne ističe preterano suve delove i ne uvlači se u borice usana. Golden Rose olovke za usne su jedne od olovaka koje su najprijatnije na usnama, a da su nižeg cenovnog ranga. Nemate suv osećaj na usnama dok ih nosite, ne zatežu usne ni nakon nekoliko sati, ne isušuju ih previše.

Golden Rose olovka za usne ostaće na vašim usnama nekoliko sati. Minimalno se preslikava na čaše, slamčice, a pored pića preživeće i jelo. Boja se ravnomerno skida sa usana. Nijansa 511 odlično izgleda i sa sjajem ili balzamom za usne preko nje, ali imajte na umu da tada kraće traje na usnama.

Spisak prodavnica širom Srbije u kojima možete kupiti Golden Rose proizvode možete pronaći ovde (LINK). Takođe ih možete pronaći i u skoro svim Lilly prodavnicama.

Kakva su vaša iskustva sa Golden Rose olovkama za usne?

2 comments

  1. Imam par ovih olovaka, ali ova je najkoriscenija, jako lepe nijanse su 510 i 521, isto prljavo roze ali drugacijih tonova. Jako sam zadovoljna :) divan post :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.