Zoja Zec piling – Narandžina kora + GIVEAWAY

08. 09. 2016.

Zoja Zec tonik za lice

11. 09. 2016.

Zoja Zec maska za lice “Crno zlato” + GIVEAWAY

09. 09. 2016.

Zoja Zec maska za lice, preslatkog imena “Crno zlato” je još jedan Zoja Zec proizvod koji obožavam! Testiram je već nekoliko nedelja i za nju mi je bilo potrebno najviše vremena da ocenim da li mi se sviđa ili ne.

Zoja Zec maska, kao i piling o kome smo vam pisale juče, je spakovana u papirnu kesicu koja je plastificirana sa unutrašnje strane. Ima zip zatvaranje, koje značajno olakšava čuvanje proizvoda. Pakovanje je veoma tanko, tako da je odlično i ukoliko rešite da ovaj proizvod ponesete sa sobom na neko putovanje. Sadrži 80g proizvoda koji je napravljen od zeonita, bentonita i aktivnog uglja. Više o sastojcima možete pročitati kod njih na sajtu, ali ukratko, svi sastojci služe da očiste vaše pore i generalno kožu lica, tako što će “izvući” nečistoće. Maska je pogodna za sve tipove kože, a posebno se preporučuje za masnu kožu i kožu sklonu aknama.

Ova maska je u prahu i potrebno je da je pomešate sa vodom ili biljnim uljem kako biste dobili smesu koju zatim prstima ili četkicom nanosite na lice. Ja nisam probala da je mešam sa uljem, tako da su moji utisci zasnovani isključivo na mešanju maske sa vodom. “Masnokošcima” se preporučuje korišćenje ove maske 2-3 puta nedeljno, dok osobe sa drugačijim tipom kože mogu da je koriste i samo jednom nedeljno.

beauty-bang-theory-zoja-zec-maska-na-licu-blog

Ako pratite naš blog malo duže verovatno već znate da je moja koža suva i dehidrirana. Ono što mislim da vam nisam spomenula do sada jeste da je moja koža početkom leta postala izrazito masna na čelu, što mi se nije desilo još od puberteta. Ostatak “T zone”, ali i celog lica, je ostao suv, ali čelo se gotovo preko noći napunilo bubuljicama, najviše u predelu linije kose. Zoja Zec masku nanosila sam jednom nedeljno na celo lice, a još 2 nekada i 3 puta samo na čelo. Prva promena na licu koju sam uočila je da su mi pore sužene i to ne samo privremeno, par sati nakon upotrebe, nego trajno. Ja još nisam čula da je to moguće i verovatno činjenica da je koristim redovno doprinosi tome da mi se pore nisu vratile “na staro”, ali ako ovako ostane, nemam nameru da prestanem da koristim ovaj proizvod. 

Druga promena koju sam primetila, a kojoj je bilo potrebno par korišćenja da dođe do izražaja, je značajno bolje stanje na mom čelu. Bubuljice su se vremenom osušile, smanjile i nestale, bez ikakvih flekica. Čelo mi je mnogo manje masno, što znači i da je održavanje mojih šiški postalo značajno lakše! Tako da jednim proizvodom, dve “muke”!

Zoja Zec maska zna da ostavi crni trag u porama, nakon što je isperete (što je bio slučaj i sa svim ostalim glinenim maskama koje sam probala). Ono što sam ja radila, kako mi se to ne bi dešavalo, je pre svega skidanje ove maske toplim vlažnim peškirićem. Takođe bih, nakon skidanja maske, Ebelin roze silikonskom četkicom prešla još jednom po mestima gde su mi proširene pore i gde se proizvod zadržao. Bilo koja vrsta četkice verujem da će pomoći. Ebelinovo silikonsko jastuče možete naći u DM-u i košta oko 200 dinara.

Zoja Zec masci je potrebno 5-10 minuta da se osuši. Na slici iznad možete da vidite kako izgleda i mokra i suva na mom licu. Cena ove maske je oko 500 dinara i možete je naručiti sa zvaničnog Zoja Zec sajta. Od mene sve preporuke za ovaj proizvod, a vi nemojte da zaboravite da i Zoja Zec masku i ostale njihove proizvode možete osvojiti na našoj Facebook stranici!

Da li ste probali maske kao što je Zoja Zec maska i kakva su vaša iskustva?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.