Novogodišnja šminka

24. 12. 2015.

Šta obući za doček Nove godine

29. 12. 2015.

Novogodišnji pokloni

27. 12. 2015.

Kupovina novogodišnjih poklona najčešće je zabavna i čini da nam se praznično raspoloženje još više “uvuče pod kožu”. Ali, ukoliko ste čekali poslednji trenutak za kupovinu poklona ili ukoliko i dalje nemate ideju šta da poklonite nekome ko vam je drag, BBT tim je za vas spremio četiri predloga za novogodišnje poklone prilagođene svakom džepu. Izbor koji se naglo poveća u prodavnicama, razmišljanje o vašim i tuđim željama, najčešće malo vremena koje imamo na raspolaganju do praznika, znaju da nas umore i navedu na to da izaberemo pogrešan poklon. Naši predlozi za poklone su prvenstveno namenjeni pripadnicama lepšeg pola, ali lako mogu dati ideju i ukoliko vam fale ideje za poklon namenjen vašem muškarcu.

Ispod 500 dinaraKalupi za kolače ili torte sa novogodišnjim motivima idelan su poklon za praznične dane. Ukoliko se dvoumite šta da kupite osobi koja voli da zadivi goste u kuhinji, kalupi su idelan predlog. Mi smo naše naručile preko Oriflame-a, ali se slični mogu pronaći u ovo doba godine i po samoposlugama ili prodavnicama kao što je Home Centar. Cena kalupa sa slike je 400 dinara.

Beauty Bang Theory - novogodišnji pokloni 1

Od 500 – 1000 dinara – Zanimljive kapice sa motivima životinja popularne su već nekoliko sezona. Ukoliko ne želite da iste kupite u prodavnicama kojih ima na svakom koraku, možete kao mi da se odlučite za devojke i žene koje ih prave ručno, po porudžbini, baš onakve kakve želite. Mi smo se ove godine odlučile za Facebook stranicu Veca & deca i naručile smo ovog divnog medu. Cena ove kapice je 500 dinara.

Beauty Bang Theory - novogodišnji pokloni 2

Od 1000 – 2000 dinara – Planer je nešto što će vam olakšati život. Iako živimo u online svetu, kada nam svi podsetnici stoje na raznoraznim online kalendarima, offline, opipljivi planer vas neće izneveriti ni kada vam se istroši baterija na telefonu, ili budete bez interneta na putovanju. Minino planeri su se nedavno pojavili na našem tržištu i već se sa razlogom doštampavaju po treći put. Veseo i šaren dizajn će vam popraviti raspoloženje svaki put kada ga otvorite. Pored klasičnog nedeljnog planera, u njemu ćete pronaći i lični planer u koji možete da zabeležite sve važne datume, rođendane, da na vreme zapišete sledeći odlazak kod frizera, kozmetičara ili doktora kako ne biste zaboravile. U njemu se takođe nalazi i sekcija u kojoj možete isplanirati putovanja. Minino se tu nije zaustavio pa je napravio poseban planer za mame u kome postoji ceo jedan deo posvećen deci. Kada su poslednji put primili vakcinu, kada imaju trening ili privatni čas, spisak dece koju planirate da pozovete na rođendan, pa čak i raspored časova kako biste znali kada da ih očekujete kod kuće. Cena planera za devojke je 1200 dinara, dok je planer za mame 1300. Detaljan pregled planera možete videti ovde.

Beauty Bang Theory - novogodišnji pokloni

Preko 2000 dinara – Ukoliko se odlučite da kupite komad nakita nekome za novu godinu, verovatno nećete pogrešiti. Ipak ukoliko želite da ih iskreno oduševite, naš predlog je Unique nakit. U pitanju je unikatan, ručno oblikovan porcelanski nakit sa zlatom i platinom. Repromaterijal (alkice, iglice, lančići…) je napravljen od nerđajućeg hirurškog čelika koji ne iritira kožu i ne menja boju vremenom. Sanja Panić koja stoji iza Unique nakita projekat je započela neposredno nakon završetka studija na Fakultetu primenjenih umetnosti, na odseku za keramiku. Ideja joj je bila da napravi jednostavan, minimalistički, a opet efektan i nosiv nakit. Zvanična internet stranica još uvek je u pripremi, ali na njenoj Facebook stranici možete dobiti sve informacije o nakitu. Cena nakita kreće se od 35€. 

Beauty Bang Theory - novogodišnji pokloni 4

Nadamo se da smo vas inspirisali ovim tekstom i bar malo vam olakšale potragu za idealnim poklonom. Ukoliko se odlučite za nešto sa spiska, obavezno nam javite utiske u komentarima :) !

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.