Jednostavan zimski manikir

21. 12. 2015.

Novogodišnji pokloni

27. 12. 2015.

Novogodišnja šminka

24. 12. 2015.

Doček Nove godine je veče kada se sve devojke šminkaju, gde god da su odlučile da budu u ponoć. Doček je noć kada je dozvoljena jača šminka, šljokice, crveni ili crni karmin, veštačke trepavice. Kako smo nedavno pisale o dramatičnoj šminki i crnom karminu, danas smo se odlučile da predlog za novogodišnju šminku bude malo blaži. Pripremile smo dva klasična makeup look-a, za sve devojke koje bi želele da se više istaknu garderobom ili upadljivim nakitom, ili koje jednostavno ne žele da se šminkaju dramatično za doček.

Prva varijanta je idealna za devojke sa nešto tanjim usnama, ili za devojke koje ne vole da nose tamne karmine. Na očima smo koristile NYX pigment na pokretnom delu kapka, kao i u unutrašnjem delu oka. Crna senka će vam biti potrebna za spoljašnji deo oka, a braon senka je uvek idealno rešenje kada je potrebno da izblendate dve senke, odnosno ona će vam pomoći da se crna i svetla senka lepo stope jedna u drugu. U vodenu liniju donjeg kapka stavite belu olovku kako biste vizuelno povećale oči. Obavezno stavite ajlajner, a ukoliko želite izgled možete da upotpunite i veštačkim trepavicama.

Beauty Bang Theory - Novogodišnja šminka 2

Ukoliko ipak želite da vaša novogodišnja šminka bude za nijansu dramatičnija, koristite malo više crne senke na gornjem kapku. Ukoliko tamnu senku stavite i na liniju donjih trepavica, oči će vam biti još istaknutije. Na usne stavite vaš omiljeni tamni karmin. Mi smo se odlučile za kobinaciju olovaka za usne, preko kojih smo nanele MAC Giambattista Valli karmin u nijansi Eugenie.

Šminku za ovaj post je odradila Milica Gudžulić u predivnom kragujevačkom salonu Cacao. Model nam je bila Maja, sa bloga MajaRo. Obavezno skoknite na njen blog i uživajte u predivnim modnim kobinacijama o kojima redovno piše :)

Beauty Bang Theory - Novogodišnja šminka 3

Proizvode koje smo mi koristile kako bismo postigle ova dva izgleda možete pročitati u nastavku:

Lice:

  • Tečni puder – Chanel Lift lumière u nijansi 30 Beige
  • Korektor NYX HD CW 02 i CW 04
  • Paleta za konturisanje – NYX Highlight & Contour Pro Palette
  • Rumenilo – L’oreal Project Runway Limited Edition 725

Oči:

Svetle usne:

  • Sephora olovka za usne u nijansi 02 cute caramel
  • Revlon karmin u nijansi 070 Soft Nude

Tamne usne:

Nadamo se da su vam se naši predlozi za novogodišnju šminku svideli! Napišite nam u komentarima koja kombinacija se vama više dopala :) !

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.