Kenzo World

15. 02. 2018.

Nivea Hair Milk šampon i sprej za raščešljavanje

19. 02. 2018.

L’oreal x Blake Lively Pure Red karmin

17. 02. 2018.

Ako ste pročitali “o nama” stranicu, onda znate da ću da budem Blake Lively kada porastem. Neću se buniti ako u paketu uz nju stigne i Rayan. L’oreal x Blake Lively crveni karmin čeka na recenziju već dugo, jer jasno vam je da kada meni omiljena poznata ličnost napravi karmin u meni omiljenoj nijansi, to nikako ne propuštam.

Ideja koju je L’oreal imao iza ove Collection Exclusive, kako je zovu, jeste da svako može da pronađe svoj idealan crveni karmin. Zato su i napravili saradnju sa 10 različitih poznatih ličnosti koje su različitih godina, imaju različit ten, crte lica. Iako kod nas nisu dostupne sve nijanse, mislim da će i među četiri dostupne nijanse većina devojaka pronaći svoju idelanu crvenu. Pored crvene kolekcije, imaju i kolekciju sa roze nijansama, ali ona me manje interesuje.

L’oreal x Blake Lively karmin dolazi u crno-zlatnom pakovanju, koje je blago reljefno. Oblik samog pakovanja, ali i oblik proizvoda je klasičan za većinu L’oreal karmina. I miris je klasičan L’oreal-ov miris, miris starih karmina, koji mi nekada ne smeta, ali ponekad zna da malo “guši”, srećom ne zadržava se dugo na usnama.

Blake’s Pure Red nijansa je baš to – prava, pravcata, čista crvena, bez naznaka rozih ili narandzastih nijansi. Hladna crvena koja čini zube beljim. Sjajne je pigmentacije, kao uostalom i ostali L’oreal karmini. Jedan sloj je sasvim dovoljan da se dobije puna boja. Ovaj karmin je mat formule, ali bez neprijatnog osećaja na usnama. Uz to se i veoma lako i ravnomerno nanosi. Ne isušuje i ne zateže usne, ali ne bih rekla ni da ih hidrira. Ostavlja trag na čašama i slamčicama, ali bez problema preživljava piće, a i neku manje ozbiljnu hranu. Meni je preziveo i pizzu. Boja mu je ravnomerno izgubila intenzitet, ali je izašao malo van ivice usana. Lako se popravlja. Sa druge strane moj dečko ga zove “karmin koji stavite kad želite da dečko raskine sa vama”, tako da ne bih preporučila poljupce bilo koje vrste dok ga imate na usnama.

L’oreal karmini su, bez trunke razmišljanja, moja omiljena drogerijska formula karmina, pa to važi i za L’oreal x Blake Lively karmin. Prijatan je na usnama i uz to duuugo traje. Ne ističe preterano suve delove usana, ne uvlači se u borice usana, niti u linijice oko njih (što može biti problem kada su crveni karmini u pitanju). Ne znam kako bih ga drugačije opisala, već kao “crveni karmin koji je lak za nošenje”. Uz to mu je nijansa toliko prelepa, da nekako “nosi” celu šminku!

Moram samo da napomenem da nije baš lak za skidanje. Dosta boji usne i najbolje je da ga skinete sa uljem ili buterom, što ja inače radim, ali za slučaj da se oslanjate samo na micelarne vode, imajte ovo na umu.

Kao i ostale L’oreal karmine i ovaj možete pronaći u drogerijama i cena mu je oko 1200-1300 dinara. I ne zaboravite da bacite pogled na tekst i video o sjajnim zaljubljenim noktima koje vidite na GIF-u!

Nosite li crvene karmine? Volite li Blake? Pišite nam!

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.