Novembarski favoriti 2017. godine

15. 12. 2017.

Ljubičasta šminka za Dan zaljubljenih

13. 02. 2018.

Nokti za Dan zaljubljenih – VIDEO

12. 02. 2018.
Beauty Bang Theory - Novembarski favoriti 2017

Imam osećaj da je Dan zaljubljenih praznik koji ili baš volite ili ne volite ni da čujete za njega. BBT tim voli ljubav i neće odustati od romantičnih objava sredinom februara! A današnja romantika je posebna. Današnji nokti inspirisani su ilustracijama koje je Milica imala iscrtane na svadbenoj torti. Pošto ove godine proslavlja 5 godina braka, nismo mogle da izaberemo bolji trenutak da i na blogu “proslavimo” ovaj mali jubilej!

Ilustracije liče na čiča-gliše, izgledaju kao da su ih crtala deca i to dodaje njihovom šarmu. Nije teško nacrtati ih, samo je potrebno malo strpljenja i tanka četkica. Milici je bilo potrebno manje od 5 minuta za ilustraciju koju vidite u videu, tako da vam neće biti potrebno ni previše vremena.

Zaljubljene čiča-gliše možete crtati na prirodnim noktima, preko belog laka za nokte. Ali najbolje je da za crtanje koristite akrilne boje, jer lakovi znaju da se razliju. Ako crtate na gel noktima, kao mi, posle belog gela izmatirajte nokat blok turpijom, kako vam se crni gel ne bi razlivao. Sušite u lampi kada završite jedan deo ilustracije, opet da biste sprečili razlivanje i razmazivanje.

I to je to, veoma lako i brzo. Ostavljam vas sada videu i fotografijama, a vi nam, naravno, javite utiske. Ljubimo vas!

 Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.