L’oreal Paris Infallible Blush Trio rumenila

23. 09. 2017.

L’oreal proizvodi za obrve

02. 10. 2017.

L’oreal Paris Color Rich Lip Palette palete karmina

27. 09. 2017.

Danas nastavljamo sa mini serijom tekstova o L’oreal proizvodima, koje smo vam najavile u prošlom postu. Sigurna sam da je L’oreal brend o čijim proizvodima smo najviše pisale na blogu i zaista nam je jedan od omiljenih. Danas pišemo o njihovim paletama karmina, koje su nas oborile sa nogu, zaista. Njihovi karmini nas nikada nisu razočarali, pa je to slučaj i sa L’oreal Paris Color Rich Lip Palette paleticama.

Mi imamo njihove dve originalne palete karmina u nijansama 01 NUDE i 02 ROUGE / RED (postoji još nekoliko novih paleti, koje je L’oreal nedavno izbacio i sigurne smo da su i one odlične). Obe palete sadrže po 6 različitih nijansi i svaka ima po 1g. Klasični karmini obično imaju oko 3-4g i znate koliko dugo traju, pa će vam i ove palete dugo, dugo trajati. Dolaze u veoma elegantnom pakovanju sa zlatnim poklopcem koji celom dužinom sa unutrašnje strane ima ogledalo. U paletama se nalazi i mini četkica koja će vam značajno olakšati nanošenje ovih karmina.

Na fotografijama vidite nijanse koje dobijate u L’oreal Paris Color Rich Lip Palette paletama. Boje su odlične pigmentacije i veoma su kremaste. Lako se i ravnomerno nanose od najsvetlije do najtamnije nijanse (čak i ako vam možda ne izgleda tako na fotografiji ispod, verujte nam, na usnama odlično izgledaju). Ni najmanje ne isušuju usne, što me je baš iznenadilo, jer se prvi put susrećem sa paletama karmina, pa nisam znala šta da očekujem.

Ove palete će poslužiti kako osobama koje se profesionalno bave šminkanjem, tako i svim ostalim devojkama i ženama. Praktično dobijete 6u1 proizvod, pa nema potrebe da kupujete karmine različitih nijansi, niti da ih nosite sa sobom u tašni ili na putovanje. Svaka nijansa ima dovoljno proizvoda da možete da ih menjate i igrate se sa njima do mile volje. Uz to se odlično kombinuju ako volite ombre efekat na usnama.

Jedina “zamerka” koju imamo na L’oreal Paris Color Rich Lip Palette palete je trajnost karmina na usnama. Neće preživeti jelo, dok piće hoće, pogotovo ako imate naviku (kao ja) da svaki karmin bar malo matirate maramicom. Ovo i nije zamerka, ako se uzme u obzir koliko su ovi karmini kremasti. To je generalni problem sa svim karminima koji su ovakve teksture. Precizna četkica i veliko ogledalo u poklopcu ove palete, svakako čine popravljanje ovih karmina veoma jednostavnim.

Karmini iz L’oreal Paris Color Rich Lip Palette paletice mirišu na one stare karmine naših mama i baka. Nama to ni najmanje ne smeta. Cena im je oko 1600 dinara, ali su često na akcijama, pa trenutno koštaju oko 1300 dinara u Lilly-ju. Imajući u vidu da je, još jednom, ovo 6u1 proizvod, cena je ooodlična! Verujte mi da ih Milica nikada ne vadi iz tašne, čak i kada ih ne koristi, zbog ogledala :). Od nas imate sve preporuke za ove karmine!

Kao i uvek, čekamo vaše utiske! Pišite nam :)

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.