Essence Matt Matt Matt karmini

22. 09. 2017.

L’oreal Paris Color Rich Lip Palette palete karmina

27. 09. 2017.

L’oreal Paris Infallible Blush Trio rumenila

23. 09. 2017.

Pre nešto više od godinu dana stigao nam je veliki paket od francuskog L’oreal-a. Dosta proizvoda u to vreme nije bilo dostupno u Srbiji i mnogi su predugo čekali da se pojave kod nas na blogu. Baš zato će naredna tri teksta biti posvećena upravo L’oreal proizvodima. Danas ćemo početi sa recenzijom dve nijanse L’oreal Paris Infallible Blush Trio rumenila.

Nemojte da vas zavara naziv koji stoji na njima – trio contouring blush. Ova rumenila nećete moći da koristite za konturisanje lica nikako. Ovo su rumenila sa highlighter-om. Obe kombinacije su ooodlične pigmentacije i potrebno je da ih samo dodirnete četkicom kako biste dobili rumene i blago sjajne obraze. Nemojte da vas zavaraju tragovi ovih rumenila na slici ispod, ako vam ne izgledaju dobre pigmentacije, na licu izgledaju nestvarno dobro. Dolaze u čvrstim plastičnim pakovanjima koja se odlično zatvaraju. Prilično su tanušna, tako da neće zauzeti previše mesta u vašem neseseru.

Kod nas su završile nijanse 101 SOFT SAND i 201 SOFT ROSY. Prva kombinacija boja nije dostupna u Srbiji još uvek (ali je dostupna slična, i možda još bolja kombinacija 102), dok je nijansa 201 dostupna kod nas. Jasno vam je da je nijansa 201 SOFT ROSY Infallible Blush Trio rumenila roze boje, ali čak i nijansa 101 SOFT SAND vuče blago na rozikasto. Ako više volite kajsijaste tonove, predlažemo vam nijansu 102 NUDE BEIGE koju smo samo probale, ali se čini kao idelna dopuna ovoj kolekciji.

Kada su nijanse 101 i 201 u pitanju, mogu odlično da se ukombinuju i sa dnevnom i sa večernjom šminkom. Pigmentacija ovih rumenila je neverovatna, pa budite dosta pažljivi prilikom nanošenja. Highlighter u njima je veoma blag i nenapadan, a sa druge strane dovoljno “jak” da odlično naglasi jagodice. Bez obzira što se čini kao da u ovim rumenilima nema previše proizvoda, potrebno je toliko malo za svako nanošenje da smo sigurne da će vam ova Infallible Blush Trio rumenila dugo trajati. U sve tri kombinacije postoje po tri boje koje se idealno kombinuju jedna sa drugom, ali odlično izgledaju i samostalno. Ni jedna od tri boje nije mat, ali ova rumenila nisu šljokičava, već samo sedefasta i idealna su za sve nas suvokošce koji volimo malo sjaja na licu.

L’oreal Poris Infallible Blush trio rumenila je odlično, odlična kolekcija rumenila. Nijansa 101 je za one neodlučne, koji vole i rozikasta i kajsijasta rumenila, nijansa 102 je za one koji preferiraju nešto tamnija, kajsijasto-bakarna rumenila, rok je 201 baš odlično roze rumenilo. Bez obzira što ih, zbog njihovog naziva, nazivamo rumenilima tokom celog teksta, ni na koji način ne umanjujemo značaj highlighter-ima iz ovih pakovanja. Cena ovih proizvoda je oko 1300 dinara, ali su vrlo često na popustu. 

Kako vam se čine L’oreal Poris Infallible Blush trio rumenila?

P.S. Nadamo se da smo vas ovim cvetnim fotogafijama bar malo vratile u leto :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.