Novembarski favoriti 2016

30. 11. 2016.

Šta je iRing?

06. 12. 2016.

Ingrid Casablanca palete senki

03. 12. 2016.

Jedva smo čekale da na red dođe i današnja recenzija! Mini palete senki za oči – Ingrid Casablanca su četvrti proizvod od kozmetičke kompanije Ingrid koji smo probale. Nakon baze, pudera i korektora, senke su nešto bez čega svoj makeup ne možete učiniti potpunim.

Ingrid Casablanca paletice senki sadrže po 4 različite senke i dolaze u 6 različitih kombinacija boja. Same senke se nalaze u čvrstom plastičnom pakovanju sa poklopcem koji se dobro zatvara, pa nema bojazni da će vam se senke otvoriti ukoliko sa njima putujete. Brojevi paleta za koje smo se Milica i ja odlučile su 109 i 111. Sve senke su mat, što je zaista pohvalno, jer nije ni malo lako pronaći dobre, skroz mat palete na našem tržištu.

beauty-bang-theory-ingrid-casablanca-109

Paleta 109 u sebi sadrži senke bele, sive i crne boje, dok je paleta 111 više neutralna i braon. Sve senke iz ovih paleta su mat, dobro se blendaju, lako nadograđuju i odlične su pigmentacije (ali baš odlične). Senke se ni malo ne krune, niti u pakovanju, niti ostavljaju tragove ispod očiju, na obrazima. Retko ćete videti prašinu u samom pakovanju, tako da nam se u par navrata desilo da nismo sigurne da li smo uopšte dodirnule senke četkicom! Sa ovim senkama je moguće preterati, pa obavezno tapnite četkicu pre nego što počnete da nanosite senke na kapak. Činjenica da se ne krune ni malo definitivno čini ove senke dugotrajnijim, što je uvek veliki plus. Sa obe palete možete postići odličan smokey eye, pa ako vam je potrebna paleta uz pomoć koje ćete postići takav izgled za predstojeće praznike, slobodno pružite šansu Ingrid Casablanca paletama.

Beauty Bang Theory - Ingrid Casablanca 111

Kao neko ko ima spuštene kapke, koji su pri tom i dosta masni, uvek sam vodila borbu sa sakupljanjem senki u pregibu kapka. Od kada sam otkrila baze za senke, taj problem se jeste smanjio, ali ukoliko ne želite da odvojite novac za još jedan proizvod ove vrste, a imate slične “probleme” kao ja, onda vam od srca preporučujem ove senke! Ni jednom mi se nije desilo da se skupe u pregibu kapaka i zbog toga imaju moj duboki naklon!

Što se samih nijansi tiče i ako se pitate zašto nema tragova koje vam obično predstavimo na ruci, razlog je taj što nismo želele ovim paleticama da učinimo nepravdu, jer se na ruci zaista ne vide baš najsjajnije, što definitivno nije slučaj kada su u pitanju kapci. Ingrid Casablanca paletice možete naručiti sa njihovog sajta po ceni od samo 355 dinara, ili ih kupiti u nekoj od prodavnica sa ovog spiska. Od nas imate zaista sve preporuke za Ingrid Casablanca paletice pod brojem 109 i 111.

Da li ste probale ove Ingrid paletice i kako vam se čine?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.