Galeries Lafayette lak za nokte u rose gold nijansi

21. 02. 2017.

Balea FUSS krema za stopala

04. 03. 2017.

Februarski favoriti 2017.

02. 03. 2017.
Beauty Bang Theory - Galeries Lafayette lak rose gold
Beauty Bang Theory - Balea FUSS krema za stopala
Beauty Bang Theory - februarski favoriti 2017.

Svakog februara zaboravim koliko dana ima i uvek mi u planu tekstova piše 30.2 – favoriti. Sudeći po mom planu, februarski favoriti 2017. ne kasne, pošto bi danas bio taj nepostojeći datum :). Kratki su, sa “neopipljivim” favoritom na kraju, a takve najviše volite, tako da – uživajte!

Počećemo sa proizvodom koji najkraće koristim, ali koji me je baš baš oduševio! U pitanju je L’oreal “uljana krema” za kosu! Već smo spremile detaljnu recenziju, a ovde ću vam samo reći da kosu čini nestvarno mekanom!

Merci Handy pasta za zube je najneočekivaniji proizvod u današnjem tekstu! Nisam verovala da će se pasta za zube ikada pronaći u mesečnim favoritima, ali je ova pasta to definitivno zaslužila! Polira zube neverovatno dobro! U sebi sadrži mini granulice, koje bukvalno obavljaju piling zuba! Sjajna je!

Rekli smo vam u godišnjim favoritima, da Flormar olovka za usne u nijansi 231 nezasluženo do sada nije bila ni u jednim favoritima! Februarski favoriti 2017. ispravljaju tu nepravdu! Pisale smo detaljno o njoj ovde, a iskreno, mogla bi da se nađe u svih 12 mesečnih favorita na blogu, ni jednom ne bismo slagale! Obožavam je i stalno je korisim!

I za kraj kozmetičkog dela tu je novootkrivena L’oreal micelarna voda! I o njoj ste imali prilike da čitate detaljno. Bila sam razočarana kada sam je prvi put probala (na ruci), a sada je toliko obožavam, da po prvi put, posle ne znam ni sama koliko godina, trenutno nemam Bioderminu micelarnu vodu otvorenu. Sve sve preporuke za ovu micelarnu!

Fabruarski favoriti 2017. ispravljaju još jednu nepravdu! Kako Mali Iv wallpaper-i do sada nisu završili ni u jednom tekstu na blogu ja zaista ne znam! Još pre par godina sam ih držala kao cover fotografiju na svom ličnom Facebook profilu i od tada početkom svakog meseca “gvirnem” na Mali Iv sajt kako bih “skinula” kalendar za taj mesec! Martovski kalendari već su stigli, tako da klik klik klik.

Verovatno najkraći favoriti do sada, pored toga što su bili kratki i jasni, nama su i posebno slatki! Javite utiske u komentarima, ali, naravno, očekujemo i preporuke od vas!

8 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.