Alverde ulje za nokte i zanoktice

08. 10. 2018.

Mixa Foaming Cleansing Cream

01. 11. 2018.

Brzinska šminka za Noć Veštica (VIDEO)

29. 10. 2018.

Kod nas na blogu je Noć veštica uvek bila cute. Kada smo planirale šminku za ovu godinu, sve tri smo bile u fazonu da je red odraditi nešto što nije cute, ali ni preterano strašno, imajući u vidu da to ipak nije naš fazon. Brzinska šminka za Noć veštica od danas zaista je brzinska, a snimanje videa koji ćete videti kasnije trajalo je svega 25 minuta, tako da ukoliko rešite da skoknete na neku Halloween žurku, a nemate preterano vremena da se spremate za istu, ovo je sjajno rešenje!

Kao što možete da vidite, Milica je lice pripremila na sasvim “običan” način. Koristila je Ingrid Ideal Face tečni puder u nijansi 15, Maxfactor Panstick u nijansi 12, RCMA puder za setovanje, L’oreal La Vie en Glow paleta highlightera, Llums bronzer u nijansi 02 Amber (recenzija poslednja dva proizvoda stiže čim mi Milica ispiše utiske :) ).

Kada su oči u pitanju, ove predivne bordo nijanse su iz  Morphe – The Jacklyn Hill palete (recenzija uskoro), maskara je omiljena Essence. Milica je obrve sredila koristeći Aura Browmatic olovku u nijansi Brunette, kao i L’oreal Browartist Sculpt maskaricom u nijansi 01 Blonde. Ovo mi je, inače, najčudniji proizvod o kome smo ikada pisale, pošto se iz nefavorita godine, pretvorio u apsolutnog favorita, nekim čudom :).

Usne – Catrice Long Lasting olovka za usne u nijansi 20, kao i Golden Rose tečni karmin u nijansi 13. Kao što možete da vidite na slikama, ali i u videu, usne nismo želele da preterano istaknemo kako bi fokus ostao na očima.

E sad je na red došla i krv. Veštačku krv kupile smo u Ars prodavnici, ali je možete kupiti i online. Cena joj je oko 650 dinara i u pitanju je gel veštačka krv. Kao što možete da vidite,  krv je svetlije boje, a ako se ne varam, postoji i u tamnijoj varijanti, ali nisam sigurna da li je dovoljno retka da se ovako sliva. Inače, slivanje ne treba da vas brine, pošto se krv slije donekle (u Miličinom slučaju do pola obraza) i onda stane. Tako da to što vidite na fotografijama, tako je izgledala i nakon fotkanja, nije završila cela umazana.

Neću vas previše daviti ovde, pošto ceo postupak možete videti u videu, tako da vas ostavljam Milici, a vi nam javite ako se odlučite da rekreirate ovu brzinsku šminku za Noć veštica!

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.