Kako da sami organizujete baby shower

12. 11. 2017.

L’oreal x Balmain kolekcija karmina

20. 11. 2017.

Ingrid Ideal Face tečni puder

14. 11. 2017.

Krajnje je vreme bilo da vam konačno predstavimo Ingrid Ideal Face tečne pudere! Ovo nije naš prvi susret sa Ingrid proizvodima i pisale smo vam o nekoliko njihovih proizvoda ovde. Nakon oduševljenja Ingrid ideaLumi Nude puderom, Milica se odmah bacila u isprobavanje i ostalih tečnih pudera ove kompanije. Ingrid Ideal Face pudere koristi od početka godine, tako da su utisci o kojima će vam danas pisati stižu nakon mnogo testiranja. Dve nijanse o kojima ćemo vam pisati su 11 Nude i 15 Natural. Dosta od mene, ostavaljam vas Milici :).

11 nude

Odmah moram da vam kažem – ja obožavam ove pudere! Savršeni su za svaki dan, ali i za posebne prilike. Gušći su od pudera sa kojima sam se do sada susretala. Na primer, kada ga istisnete na ruku, neće se razlivati kao ostali tečni puderi. Ali ovo ne treba da vas brine, nije težak na licu i ne iritira kožu. Moje lice je sklono bubuljicama i već prvi sloj ovog pudera prekriva gotovo sve nepravilnosti, dok drugi sloj prekriva i akne, crvenilo, fleke, pege… Potrebna je zaista mala količina kako biste pokrili celo lice. 

15 natural

Ingrid Ideal Face puder dolazi u tubici od 35ml i ima pumpicu. Kod nas se može pronaći u 5 nijansi i nijansa 11 Nude je idealna za nas “duh bele” devojke. Koža je nakon nanošenja ovog pudera zaista predivna – mekana i ujednačene boje. Na bočici piše da mu je trajnost 16h i ja to mogu da potvrdim. Međutim, ako imate proširene pore, pogotovo na nosu, neće trajati toliko dugo na tim mestima.

Ovaj puder ima i UV filter, ali nismo primetile da na fotografijama ostavlja beli trag. Možete ga naručiti sa sajta Kozmetika i parfemi. Cena mu je manje od 800 dinara, a na popustu mu cena bude oko 400 dinara!!! Još jedna pogodnost je da ukoliko naručite proizvode u vrednosti preko 1000 dinara sa njihovog sajta dostava je besplatna!

I ne, ovaj proizvod nije PR proizvod, i ne nismo plaćene da ga ovoliko hvalimo, samo iskreno smatramo da je u pitanju sjajan, sjajan proizvod! Spomenule smo ga još u aprilu, u favoritima, a sigurna sam da ćete još čitati o njemu!

Kakvo je vaše iskustvo sa Ingrid šminkom? Jeste li ih probali i koji vam je omiljeni?

2 comments

  1. Nisam koristila Ingrd kozmetiku, ali mi ovi puderi bas izgledaju dobro. Svidjaju mi se boje.

    glamfashioncat.blogspot.rs

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.