Strawberry Kissed

03. 04. 2016.

UPDATE: L’oreal Gel Intenza eyeliner

07. 04. 2016.

Oriflame Milk and Honey Gold mleko

06. 04. 2016.

Kada je skidanje šminke u pitanju, već nekoliko godina sam “navučena” na micelarne vode i ne pamtim kada sam koristila neki drugi proizvod. Pre par meseci mama je kupila Oriflame Milk and Honey Gold mleko za čišćenje kože i skidanje šminke, koje je stajalo netaknuto do nedavno. Ne znam ni sama zašto sam uzela da ga probam, ali moja suva koža mi je zahvalna što jesam!

Oriflame Milk and Honey Gold mleko dolazi u plastičnom, belo-zlatnom pakovanju sa pumpicom. Pakovanje sadrži 200ml proizvoda, koji je namenjen suvoj do veoma suvoj koži. Proizvođač tvrdi da će ovo mleko ukloniti sve nečistoće i svu šminku sa kože. Ja ga nikada nisam koristila kao sredstvo za čišćenje lica bez šminke, već samo kada želim da uklonim šminku sa lica i tu se zaista pokazao kao odličan!

Tekstura ovog mleka je dovoljno retka da se lako razmazuje po koži, a sa druge strane dovoljno gusta da ne curi na sve strane. Potrebno mi je 2-3 pumpice kako bih ocistila celo lice i jos 2 za oči. Pošto koristim L’oreal Gel Intenza ajlajner svaki put kada šminkam oči, koji je noćna mora za skidanje, izbegavam da koristim Oriflame mleko na očima, već koristim Bioderma micelarnu vodu. Izbegavam ga i zato što zna da mi zamuti oči ukoliko dođe u dodir sa njima. Sa druge strane, za skidanje bilo kojih proizvoda sa lica, kao i karmina, i tečnih i običnih, je idealan.

Ono što me je posebno oduševilo kod ovog proizvoda je to što nemam osećaj izrazito suve kože nakon korišćenja. Oriflame Milk and Honey Gold mleko mi je samo prvi korak u čišćenju i nakon njega obavezno koristim neki gel za umivanje, ali čak ni nakon gela nemam osećaj suve kože. Nisam sigurna da li bi odgovarao osobama koje imaju masnu kožu, ali mislim da bi bio super i osobama sa normalnom kožom.

Kao i ostale Oriflame proizvode, možete ga kupiti preko kataloške prodaje ili njihovog sajta. Cena mu varira od kataloga do kataloga, ali je obično oko 500-600 dinara. Cena jeste malo jača kada imate u vidu da sadrži samo 200ml proizvoda, ali nemam osećaj da se brzo troši.

Da li koristite mleka za čišćenje lica i skidanje šminke? Kakva su vaša iskustva?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.