Apoteka Beograd krem za stopala

29. 04. 2017.

Sante Kristal Deo Stick

03. 05. 2017.

Aprilski favoriti 2017.

30. 04. 2017.

Favoriti su nam od samog početka bloga omiljeni tekstovi, što je, jelte, i logično. Čini mi se kako je za biranje, ali i pisanje favorita potrebno posebno raspolozenje, a ono je nama u martu definitivno nedostajalo. Možda su nam baš zato današnji Aprilski favoriti 2017 – omiljeni favoriti. Sve proizvode o kojima ćemo vam danas pisati dugo testiramo i baš mnogo volimo.

O RCMA puderu za setovanje smo čitale godinama. Svaka reč hvale koju ste ikada čuli na YouTube-u ili pročitali na nekom blogu o ovom puderu, apsolutno je tačna. Jedini puder za setovanje koji mogu da preporučim, bez jednog jedinog “ali”, svima, čak i ozbiljnim suvokožcima.

“Paletu za mešanje”, kako je mi zovemo, verovatno ne možete da vidite na fotografiji, jer je providna. Samo je roze krug i mala špatulica otkrivaju. Ako mešate pudere kako biste došli do idealne nijanse ili ako su vam ruke stalno umazane od raznoraznih proizvoda, ovaj mali akrilni pravougaonik će vas spasiti!

Još jedan L’oreal Double Elixir sprej za kosu se našao kod nas u favoritima. Nakon Total Repair 5 bilo je samo pitanje kada ćemo još jednom L’oreal proizvodu za kosu pružiti priliku. Oil Luxury se našao u favoritima jer je odličan za sve koji feniraju kosu, a pogotovo ukoliko se fenirate dan nakon pranja. Ima prijatan miris, a i čini da kosa izgleda zdravije!

Ingrid Ideal Face tečni puder je jedini puder koji ću ja kupiti, ne zato što, eto treba da posedujem puder, nego zato što se zaista radujem da ga koristim! Milica ga koristi mesecima, ne samo na sebi, već i na mušterijama i nikada je nisam čula da bilo koji proizvod hvali koliko i ovaj puder. Postoji nijansa za nas bele, bele devojke, odlično pokriva nepravilnosti, prijatan je na licu, ma fanomenalan!

Sante Kristall DeoStick je ogromno iznenađenje za mene! Dezodorans bez mirisa, koji traje po ceo dan i noć! Neverovatan je!

Aprilski favoriti 2017 su prvi favoriti koji su vam u potpunosti nepoznati sa našeg bloga. Ni o jednom od ovih proizvoda vam nismo pisale, ali će se to promeniti već sutra! Svaki od njih zaslužuje vašu pažnju i zaista ne možemo dovoljno da ih nahvalimo!

Pišite nam u kojim proizvodima ste vi uživali poslednja dva meseca :)

8 comments

    1. Draga Sanja,
      Naglasile smo u tekstu da su ovo nesvakidašnji favoriti na našem blogu. Obično smo o većini proizvoda pisale i sve je naglašeno u detaljnim recenzijama. Update-ovaćemo ovu recenziju redovno, kako objavljujemo detaljne recenzije proizvoda, kao što smo to uradile za dezodorans i sprej za kosu. A ako vas bilo kakve detaljne informacije interesuje za neki konkretan proizvod, sve možete da nas pitate u komentaru ;)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.