L’oreal Oil Luxury sprej za kosu

06. 05. 2017.

Thimoucase anticelulit gel – Hemofarm

31. 05. 2017.

Paleta za mešanje šminke

24. 05. 2017.

Paleta za mešanje šminke mi je oduvek bila zanimljiva! Gledajući profesionalne šminkere na YouTube-u i Instagram Story-ju uvek mi se činilo kako je paleta neko magično sredstvo i tajna njihovog uspeha. Jasno je i meni a i vama da to definitivno nije slučaj, ali ako se pitate da li će vam ovo malo, slatko, parče akrila olakšati proces šminkanja, moj ogovor je jedno veliko DA!

Milici i meni su ruke uvek umazane. Nije bitno da li na njima imamo puder, eyeliner ili karmin, tokom šminkanja na našim rukama možete da vidite sve “ratne” boje. Paleta za mešanje služi da upravo to izbegnete. Ako mešate dve nijanse karmina, ili pudera, ukoliko je potrebno da gel ajlajner ili kremastu senku “omekšate” pre nanošenja (ukoliko ih imate već dugo, pa su se malo osušile), paleta je tu za sve. Verujem da je odlična i kada su lakovi za nokte u pitanju, ali to nismo probale.

Paleta je providna, lako se čisti (vlažnim maramicama, micelarnom vodom, običnom vodom i sapunom), mala je i praktična, laka za pakovanje, putovanje. Roze silikonski krug nema neku posebnu funkciju osim da vam držanje palete u ruci učini prijatnijim.

Uz paletu se dobija i mini dvostrana špatulica. Odlična je kao pomoć prilikom mešanja nijansi, ali i ukoliko želite da “ogrebete” poslednje kapi pudera iz bočice, ili da izvadite karmin iz originalnog pakovanja i prebacite ga u paletu, ili jednostavno neki proizvod stavite na paletu. Takođe se lako čisti i pakuje se u silikonsku futrolu zajedno sa paletom.

Rekla bih da je paleta za mešanje pre svega potrebna profesionalnim šminkerima i sigurna sam da će im mnogo olakšati posao. Sa druge strane je odlična i za devojke koje se, kao ja, uvek šminkaju u poslednjem trenutku i uvek prekasno shvate da sa ruke nisu skinuli ostatke pudera ili karmina.

Paletu smo naručile sa sajta AliExpress. Link sa kojeg smo mi naručile nije više u funkciji, ali možete da pogledate celu trenutnu ponudu ovde. Cena je bila oko $4.

Kako vam se sviđa paleta za mešanje šminke? Da li biste joj i vi našli namenu?

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.