Zoja Zec tonik za lice

11. 09. 2016.

Septembarski favoriti 2016

08. 10. 2016.

L’oreal Elseve Total Repair 5

12. 09. 2016.

Ako ste probali L’oreal Anti Casse regenerator u spreju, verujem da patite koliko i ja zato što je povučen iz prodaje! Mislim da sam potrošila jedno 3 bočice, kupovala drugaricama za rođendane i poslednju bočicu štedela do poslednje kapi. I dalje bezuspešno tragam za njim, ali sam shvatila da moram da mu pronađem zamenu što pre. L’oreal Elseve Total Repair 5 dvofazni regenerator u spreju je priskočio u pomoć još u maju. Dugo je strpljivo čekao svojih 5 minuta na blogu, krajnje nezasluženo!

Sprej za lakše raščešljavanje je proizvod bez koga ne mogu da zamislim negu svoje kose, koja je izuzetno tanka i mrsi se mnogo i brzo. L’oreal je nedavno izbacio potpuno novu liniju ovih proizvoda. Kako sam bila oduševljena njihovim prethodnikom, rešila sam da pružim priliku i preformulisanim verzijama. L’oreal Elseve Total Repair 5 sprej mi se učinio najboljim za moju kosu. Namenjen je oštećenoj kosi i obećava instant negu ispucalih krajeva, lako raščešljavanje i sjaj! Proizvođač kaže da ovaj sprej ne otežava kosu, da sprečava kosu da se naelektriše i ne ispira se. Može se koristiti svakoga dana. L’oreal Elseve Total Repair 5 je dvofazan regenerator u spreju i potrebno je da ga dobro promućkate pre upotrebe.

Ono što ja očekujem od regeneratora u spreju je da mi olakša raščešljavanje, da mi ne slepi i ne oteža kosu i da lepo miriše! Koristim ove sprejeve bez izuzetka nakon svakog pranja, i nikada nisam bez njih. L’oreal Elseve Total Repair 5 regenerator je ispunio sva moja očekivanja. Pre svega ima fenomenalnu pumpicu koja ravnomerno raspoređuje proizvod po kosi. Vrlo često znam da preteram sa količinom spreja, ali mi ovaj sprej nikada nije slepio kosu, niti je otežao! Ne masti mi kosu češće nego što se ona inače masti. Kosa mi je mekana na dodir, sjajna i vidi se da je zdrava! Naravno, nema potrebe da napominjem da mi je rasčešljavanje izuzetno lako nakon što naprskam ovaj sprej i samim tim mi vlas ne puca prilikom češljanja (ili puca značajno manje).

Moram da priznam da mi je Anti Casse sprej za milimetar veći favorit od ovog spreja samo zato što mi je kosa nakon njega bila dosta mekša, kao bebina, ali približiti se njemu toliko blizu na mojoj listi večitih favorita je ogroman uspeh! Moja kosa nije oštećena, ali mi L’oreal Elseve Total Repair 5 savršeno odgovara! Cena mu je oko 300-350 dinara i može se pronaći u svakom Lilly-ju i DM-u. Već sam pri kraju bočice i planiram da isprobam i druge L’Oreal Paris Elseve Express regeneratore u spreju, pa ću vam javiti utiske, čim ih istestiram!

KREATIVNI KONKURS

L’oreal Srbija je nedavno pokrenuo kreativni konkurs vezan baš za L’oreal Elseve regeneratore. Potrebno je da se slikate ili da napravite GIF sa svojim omiljenim L’Oreal Paris Elseve Express regeneratorom i priložite fotografiju ili GIF svoje frizure ovde! Više informacija o samom konkursu, ali i nagradama možete dobiti na njihovoj Facebook stranici! Ne zaboravite da koristite #WOWYourHair na društvenim mrežama uz vaše Elseve fotografije! Ako ne možete da se odlučite, od nas imate baš sve preporuke za L’oreal Elseve Total Repair 5 sprej!

Da li ste probali neki od novih L’Oreal Paris Elseve Express regeneratora? Kakvi su vaši utisci?

4 comments

  1. Bas sam ovaj uzela.Slicno bih i ja opisala,mada,nisam nesto preodusevljena! Za svakodnevnu negu,taj novac-ok!

  2. Ja koristim elseve oil luxury-zuta bocica, mojoj kovrdzavoj kosi za sada odgovara. Daje sjaj i kosa je meksa.

    1. Planiram već dugo da ga uzmem, ali uvek imam zalihe takvih proizvoda kod kuće i onda nikako! Mislim da će mi on svakako biti sledeće ulje koje ću da kupim! Hvala za preporuku!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.