Aprilski favoriti 2017.

30. 04. 2017.

L’oreal Oil Luxury sprej za kosu

06. 05. 2017.

Sante Kristal Deo Stick

03. 05. 2017.

Da li ste već čuli za Sante Kristal Deo Stick? Iskreno, prvi put sam čula za njega pre par meseci. Mama se vratila iz Lilly-ja i rekla mi kako su je prodavačice / promoterke ubedile da ga kupi. Ko god da je tog dana pričao sa mojom mamom, hvala!

Sante Kristal Deo Stick je dezodorans u stiku namenjen veoma osetljivoj koži. Dolazi u pakovanju od 100g i moram da priznam da izgleda veoma čudno. Tvrd je kao kamen, a na kožu se nanosi tek nakon što ga pokvasite. To što je tvrd ne treba da vas brine, jer je veoma nežan. Nema apsolutno nikakav miris, providan je i ne ostavlja tragove na odeći. Ovaj dezodorans spada u kategoriju tzv. “zdravih” dezodoranasa i u sebi ne sadrži parfeme, alkohol, boje, konzervans, kao ni soli aluminijumhlorida! Ovaj proizvod ima i nekoliko sertifikata koji garantuju da je u pitanju prirodni proizvod.

Na pakovanju piše da sprečava razvoj bakterija, uzročnika neprijatnih mirisa, da ne remeti prirodnu funkciju znojnih žlezda i ne zatvara pore. Nisam sigurna da li je ovo njegova tajna, ali mogu da potvrdim da je ovo najizdržljiviji dezodorans koji sam ikada probala. Nikada, ali nikada nisam imala probleme niti sa neprijatnim mirisima, niti sa tragovima na odeći, od kad ga koristim. Izdržao je svadbe, treninge, šetnje, ali i normalne, lagane dane. Imajte na umu da Sante Kristal Deo Stick nema apsolutno nikakav miris, tako da ga nećete imati ni vi kada ga nanesete. Troši se veoma, veoma sporo.

Moram samo da napomenem da je pakovanje malo čudno u smislu da je potrebno da ovaj dezodorans držite naopako na polici. Na dnu pakovanja postoji rupica koja služi da se dezodorans suši.

Sante Kristal Deo Stick ste videli juče u aprilskim favoritima, ali verujte mi da jedni favoriti nisu dovoljni kada je ovaj proizvod u pitanju! Bez obzira na to da li se mnogo znojite ili ne, da li imate problem sa neprijatnim mirisima ili ne, činjenica je da je zaista bitno da izbegavamo “nezdrave” dezodoranse, a Sante Kristal Deo Stick pored toga što je “zdrav”, nema nikakav miris, pa je potpuno neutralan i neće se mešati sa vašim parfemom. Cena ovog dezodoransa je oko 1500 dinara, ali je često na akcijama u Lilly-ju, kada košta oko 1200 dinara. Sporo se troši i zaista vredi!

Koji dezodorans vi koristite? Da li vodite računa o tome da vaš dezodorans spada u kategoriju zdravih dezodoranasa?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.