Vichy Spa Shower Gel-Oil

13. 08. 2018.

Zoja Zec micelarno ulje za skidanje šminke

22. 08. 2018.

Zoja Zec micelarna voda

14. 08. 2018.

Ne znam da li smem da priznam da smo pre godinu dana dobile paket od domaćeg brenda Zoja Zec, a da vam još nismo pisale o proizvodima koje smo dobile. Mi smo ih uredno fotkale, istestirale, a onda smo počele da radimo sa Sašom, zaljubile se u njene fotke i rešile da odustanemo od svih naših. Ipak oduševljenje ovim proizvodima nije smelo da prođe nespomenuto, pa smo nedavno naručile iste proizvode i prosledile ih Saši. Nadam se da vam nije žao što ste čekali godinu dana na recenzije kada vidite današnje fotke. Mi smo se zaljubile. Zato danas počinjemo mini seriju recenzija Zoja Zec proizvoda, njihovom micelarnom vodom.

Zoja Zec micelarna voda dolazi u plastičnom pakovanju od 200ml. U pitanju je potpuno prirodna i veganska micelarna voda, koja ne sadrži parabene i konzervanse. Kao i većina drugih micelarnih voda, zadužena je za čišćenje lica, uklanjanje šminke i hidrataciju kože. Pakovanje je lepo urađeno, prijatno je u ruci i kroz otvor na poklopcu ne izlazi previše proizvoda. Kažu da ne mora da se ispira, ipak ja to uvek radim sa svakom micelarnom vodom. Ima jak miris, koji meni ne prija, ali se on ni najmanje ne zadržava na koži, već se samo oseća tokom korišćenja proizvoda. Ne iritira oči i nije gorka.

Prvu bočicu potrošila je Milica, drugu ja. Obe smo došle do istog zaključka, iako smo je testirale na različite načine. Zoja Zec micelarna voda je jedna od najboljih micelarnih voda koje postoje kod nas na tržištu, a evo i zašto.

Pre svega ova micelarna zaista uklanja sve ostatke šminke. I slovima s v e. I to u bukvalno jednom potezu. Kada sam je prvi put probala imala sam vodootpornu kremastu senku i vodootporni gel eyeliner na očima. Natopila sam tufer, držala ga na očima 20ak sekundi uz blago tapkanje i onda povukla tuferom šminku. Na oku nije ostalo ništa – i slovima n i š t a. Bukvalno sam se začuđeno pogledala u ogledalu, pa sam onda pogledala u tufer da vidim gde nestade sve ono. Tečni karmin – u jednom potezu. Maskara, puder, praškasti proizvodi – sve skida. Čak sam ja spremila i gomilu tufera prviih nekoliko puta, računajući da koristim samo micelarnu vodu, a ne butere, ulja, mleka koji su meni uvek broj jedan kada je skidanje šminke u pitanju, i uvek sam potrošila pola onoga što sam spremila.

Sa druge strane, Milica je ovu micelarnu vodu koristila i na sebi i na devojkama koje šminka profesionalno. Na klijentima je koristila pre šminkanja i prezadovoljna je zbog načina na koji uklanja sve nečistoće sa lica i čini lice savršenim za nanošenje šminke. Pored toga, Milica ima dosta problematičnu kou lica i sklona je bubuljicama. Dok je koristila ovu micelarnu vodu primetila je kako joj je koža čistija i kako se bubuljice povlače.

Nadam se da vam je sada jasno zašto Zoja Zec micelarnu vodu smatramo jednom od najboljih na našem tržištu! Zaista se ne sećam kada me je neka micelarna oduševila kao ova. I sećam se kada mi je Milica poslala svoje utiske, još prošle godine, da sam pomislila da je too good to be true, ali sada, kada je i sama koristim apsolutno razumem da ništa nije pogrešila.


Već smo vam pisale o Zoja Zec proizvodima. Njihov piling i dalje smatram jednim od najboljih pilinga koje sam probala, a tonik, već dve godine uvek imam na polici u kupatilu, i to ne samo ja, nego i moja sestra (koja čak i ne živi u Srbiji, ali se uvek obskrbi zalihama kada dođe). Ova recenzija, ne samo da nije plaćena, već su i svi proizvodi o kojima ćemo vam pisati ovih dana kupljeni, a ne dobijeni. I sve proizvode koje smo do sada probale, možemo od srca da vam preporučimo! Zoja Zec proizvode možete naručiti sa njihovog sajta, a cena micelarne vode je oko 800 dinara. I da, svesna sam da joj je cena skoro u rangu sa Biodermom, ali i kvalitet je, verujte mi. Uz to je 100% prirodna! Ostaje nam samo još da apelujemo na Zoja Zec kompaniju da naprave veće pakovanje ove micelarne vode, na primer od 5l, da mogu da budem sigurna da neću ostati bez iste :D

Jeste li probali neki od Zoja Zec proizvoda? Kakvi su vaši utisci o njima?

 

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.