Kako da zapakujete poklone za Dan zaljubljenih

10. 02. 2016.

Golden Rose WOW! mini lakovi za nokte

15. 02. 2016.

Šminka za Dan zaljubljenih

12. 02. 2016.

Stigli smo i do najromantičnijeg praznika u godini. Ako ste planirali da Dan zaljubljenih provedete van kuće, a još uvek niste odlučile kako da se našminkate, pred vama je naš predlog.

Šminka za Dan zaljubljenih treba da bude romantična i nežna. Ovaj praznik je idealan da iskoristite roze i crvene tonove, kako na usnama, tako i na očima. U nedelju se potrudite da izbegnete dramatične ajlajnere i jake konture, i trudite se da vaša šminka bude umerena.

Ukoliko želite da vaša šminka izgleda slično kao sa slike, Milica je sa nama podelila korake kako je došla do ovakvog izgleda. Na licu je koristila Aura Cover Me tečni puder u nijansi 102 Ivory. Nakon pudera, preko celog kapka kao bazu nanesite Maybelline Colot Tattoo 24hr kremastu senku u nijansi 93 Crème de Nude. Nakon nje na pokretan deo kapka nanesite kremastu senku iz iste kolekcije u nijansi 70 Metallic Pomegranate. Ovu senku nemojte da nanosite odmah na oba oka, već prvo izblendajte senku četkicom na jednom oku, jer se ona nakon par minuta osuši i onda je mnogo teže da je lepo izblendate. Trudite se da senku ne nanosite mnogo iznad pokretnog dela kapka, jer blendanjem može da se desi da se “popne” sve do obrve, a to svakako ne želite. :)

Beauty Bang Theory - sminka za dan zaljubljenih

Kada izblendate Maybelline senku, u ugao i malo po liniji donjih trepavica nanesite NYX pigment u nijansi Pearl, kako biste osvežili ceo izgled. Oči završite sa svojom omiljenom maskarom. Mi smo koristile crnu Yves Rocher – Sexy Pulp maskaru. Tek nakon što smo već završile sa fotografisanjem shvatile smo da smo skroz zaboravile da dodamo nekoliko pojedinačnih veštačkih trepavica. Veštačke trepavice su uvek idealne kako bi vam “otvorite” pogled. Uz to, cela šminka deluje kompletnije i profesionalnije kada ih imate na očima. Mi vam preporučujemo Aura pojedinačne trepavice.

Kada završite sa očima, vratite se na lice i dodajte NYX HD korektor u nijansi CW02 ispod očiju. Za highlight i konture vam preporučujemo Highlight & Contour Pro paletu. Za usne možete same da se odlučite. Ukoliko imate crveni karmin kome verujete da će preživeti poljupce opredelite se za njega, ali su svetle usne uvek sigurnija varijanta kada je šminka za Dan zaljubljenih u pitanju :). Mi smo koristile NYX olovku za usne u nijansi 854 Pale Pink!

Ovaj post je poslednji u seriji tekstova posvećenih Danu zaljubljenih! Ukoliko želite, ovde možete pročitati sve ostale tekstove koje smo napisale na ovu temu :)

Javite nam u komentarima kako vam se svidela naša šminka za Dan zaljubljenih!

4 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.