Baby Lips Valentine Kiss limitirana kolekcija

03. 02. 2016.

Recept za crvene špagete za Dan zaljubljenih

09. 02. 2016.

Manikir za Dan zaljubljenih

06. 02. 2016.

Manikir za Dan zaljubljenih, koji smo danas spremile za vas, veoma je jednostavan. Nama je baš drag, uživale smo u njemu i jedva smo dočekale da ga objavimo na blogu :) ! Nadamo se da će se i vama svideti, koliko i nama :) . A na kraju posta, u ime Dana zaljubljenih vas čeka i naš prvi GIVEAWAY!!!

Za ovaj manikir su vam potrebna tri laka za nokte. Dva za bazu i jedan za pečatiranje. Mi smo se odlučili za Essence lakove za nokte. Drap / bež lak je u nijansi 36 Dare it Nude, a crvenkasti lak je iz Essence-ove limitirane kolekcije Merry Berry u nijansi 04 Red Rocks (o lakovima iz ove kolekcije smo vam pisale ovde, a o karminima ovde). Beli lak za pečate srca je u nijansi 17 Wild White Ways. Većina Essence proizvoda je na ogromnom sniženju do kraja februara, pa požurite u najbliži Lilly ili DM!

Ombre je najlakše postići koristeći sunđere. Ukoliko želite da vam se boje u potpunosti stope jedna u drugu i da prelaz između boja bude najblaži, najbolje je da koristite lateks sunđere za nanošenje tečnog pudera (ove sunđere možete pronaći u Alexandar Cosmetics-u). A ukoliko želite da vam, kao nama, prelaz iz boje u boju bude vidljiviji i nekako “grublji” možete koristiti sunđere sa većim rupicama, kao što je to kod sunđera za kupanje ili pranje sudova. Na sunđer za koji ste se odlučiti namažite linije lakova, tako da se boje malo preklapaju, i laganim tapkanjem “preslikajte” lakove na nokat.

Beauty Bang Theory - Manikir za Dan zaljubljenih 1

Ukoliko želite možete se ovde i zaustaviti, jer je i ovaj ombre sam za sebe, veoma lep i efektan na noktima. Mi smo u ime Dana zaljubljenih dodali i i nekoliko srca, koristeći pečate. Pločicu za pečate koju smo koristili sam kupila pre nekih 7-8 godina tako da ne mogu da vam kažem ni gde ni koliko je koštala. Ali metalne pločice za pečatiranje noktiju sa najrazličitijim šarama možete pronaći u prodavnicama koje prodaju opremu za nokte, u kineskim radnjama i na kineskim sajtovima, kao i na sajtovima kao što su Limundo, Kupindo, Moje krpice… Cene se kreću od 100 dinara do preko 1000-2000 dinara, ukoliko se odlučite za profesionalne pločice.

Kada na noktima imate ombre, a pogotovo kada na njima imate i pečate, trudite se da uvek imate nadlak preko svega, kako bi vam šara duže trajala. Mi smo rešile da manikir završimo nadlakom sa mat efektom.

***ZAVRŠENO***

A sada, kao što smo vam obećale na početku posta, došao je red za naše prvo darivanje! U saradnji sa predivnim ljudima koji stoje iza kompanije Réel čokolade, danas vam poklanjamo 3 njihove čokolade! Naše detaljne utiske o njihovim čokoladama možete pročitati ovde! Nagradna igra će trajati do 10.2. 2016. do podneva. Kasnije tog dana u novom postu i na našoj Facebook stranici ćemo objaviti ko je osvojio ovu nagradu! Nagrađivanje je otvoreno samo za čitaoce iz Srbije, a čokolade koje možete da osvojite vidite na slikama ispod.

Beauty Bang Theory - Reel cokolade

*slike preuzete sa sajta Réel čokolada

Sve što je potrebno da uradite kako biste učestvovali u ovoj nagradnoj igri jeste da lajkujete našu Facebook stranicu i da ovaj post podelite javno na vašem Facebook profilu! Obavezno posetite i Facebook stranicu ili sajt Réel čokolada, jer smo sigurne da će vam zasladiti dan! Uskoro nam pripremaju još slatkih specijaliteta, o kojim ćemo vas na vreme obavestiti!

Nadamo se da vam se svideo naš predlog za manikir za Dan zaljubljenih i želimo vam dosta slatke sreće u nagradnoj igri! :)

8 comments

  1. Bas je lep manikir,steta sto sam seprtlja pa ne znam da napravim ovako nesto :P uvek se sva umackam a nokti ni na sta ne lice :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.