Šminka za Dan zaljubljenih

12. 02. 2016.

Naughty Nude

18. 02. 2016.

Golden Rose WOW! mini lakovi za nokte

15. 02. 2016.

Ne znam zašto sam čekala nekoliko meseci da se opet družim sa nekim mališanom iz Golden Rose WOW! kolekcije lakova za nokte! O nijansi 61 ste već čitali, a danas ću vam pisati o nijansama 13 i 30 koje su nedavno postale deo moje kolekcije.

Ono što važi za oba laka sa slike jeste da se vrlo brzo suše. Prvom sloju je potrebno minut-dva, dok je drugi sloj laka suv posle 5 minuta. Četkice su ravno sečene i standardne širine. Formulacija im je malo ređa i veoma lako se razmazuju. Zadržavaju sjaj i kada se osuše. Oba laka su trajala oko 3-4 dana na mojim noktima, bez korišćenja nadlaka.

Beauty Bang Theory - Golden Rose WOW lakovi za nokte

Sivi lak (nijansa 13)

Veoma je redak i potrebna su 2 sloja kako bi boja ravnomerno prekrila celu nokatnu ploču. Nakon prvog sloja, vide se tragovi četkice, ali se oni gube nakon drugog sloja laka. Boja ovog laka je drap-siva, sa jedva primetnim pigmentom boje lavande, koji se najbolje vidi na prirodnom, dnevnom svetlu. Lepo izgleda i na kratkim i na dugim noktima.

Roze lak (nijansa 30)

Iskreno, pod svetlom u prodavnici učinilo mi se da je u pitanju “prljavo” roze boja koja bi se odlično slagala uz sivu nijansu. Nijansa 30 je baš klasična, malo tamnija, roze boja. Odlična je ukoliko volite lakove za nokte roze tonova. Formulacija mu je malo gušća od nijanse 13, pa i jedan deblji sloj prekriva ravnomerno celu nokatnu ploču. Nisam neki ljubitelj roze nijansi na noktima, ali verujem da ćemo joj naći namenu u nekom sledećem manikiru za Dan zaljubljenih :).

Golden Rose WOW! mini lakovi sadrže 6ml laka, koštaju oko 70-80 dinara i možete ih pronaći u većini Lilly prodavnica, kao i u nekim manjim parfimerijama. Spisak svih prodavnicama u kojima možete pronaći skoro sve Golden Rose proizvode, možete videti ovde

Da li ste probali do sad Golden Rose WOW! mini lakove? Kakva su vaša iskustva sa njima?

6 comments

  1. volim inace GR lakove, a od wow serije imam samo nijansu 74 – tirkizne boje, nijansa je predivna ali također je malo rjeđi pa su potrebna dva sloja, sto meni nije problem ionako sve lakove nanosim u dva sloja ;)

  2. Obozavam gotovo sve njihove proizvode, od maskara, ruzeva, lakova… Dobar kvalitet – niska cena. Ovi malisani su posebno slatki, a izbor nijansi je zaista veliki. :) Divne fotografije imas. :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.