Modni trendovi za jesen 2015. godine

03. 09. 2015.

NYX tečni karmin u nijansi Antwerp

15. 09. 2015.

Golden Rose WOW! u nijansi 61

09. 09. 2015.

Na ovaj Golden Rose lak iz nove WOW kolekcije naišla sam slučajno u jednoj knjižari i nikako nisam mogla da odolim pakovanju. Kako godinama nisam koristila GR lakove, kupila sam samo jednu nijansu broj 61, kako bih videla da li mi odgovara formula ovih lakova. Za 70 dinara, koliko koštaju sve nijanse iz WOW kolekcije, dobija se 6ml laka čija je boja identična boji bočice. Nijansa broj 61 je bordo-ljubičasta, idealna za jesenje dane pred nama. Spisak prodavnica koje prodaju Golden Rose proizvode možete pronaći ovde.

Ovaj lak ima kremastu teksturu, laku za nanošenje. Potrebna su dva sloja kako bi se dobila nijansa bočice. Boja se ravnomerno nanosi i lepo prekriva ceo nokat, čak i nakon samo jednog sloja. Četkica je standardne širine i ne ostavlja tragove prilikom nanošenja.

Beauty Bang Theory - Golden Rose WOW in 61 2

Tokom nanošenja ovaj lak ima visok, gotovo gel sjaj, ali se on, nažalost, gubi nakon sušenja laka. Potrebno je oko 5 minuta kako bi se lak osušio. Na noktima traje kratko, svega 3-4 dana, ali mu nadlakovima možete produžiti trajnost za koji dan. Lako se skida i ne boji nokatnu ploču.

Ja ću se sigurno vratiti po još nijansi iz ove kolekcije, pošto spadam u onu grupu devojaka koje nikada ne potroše velike lakove do kraja. Pored toga stalno žurim i nemam vremena da čekam da se lak osuši, tako da je ovaj mališan idealan za mene zbog brzog sušenja i male bočice.

Koje nijanse Golden Rose WOW lakova vi imate i da li ste zadovoljne?

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.