Metalik usne

21. 01. 2016.

Golden Rose olovka za usne u nijansi 511

27. 01. 2016.

Plum Jam

24. 01. 2016.

Flormar je jedan od retkih kozmetičkih brendova, koji se mogu pronaći na našem tržištu, a sa kojima nemam nikakvog iskustva. Skoro svakodnevno prolazim pored njihove prodavnice, i redovno čitam o njima na domaćim blogovima, ali sam tek pre par nedelja prvi put ušla kod njih. Moram da priznam da me je izbor kozmetike koju nude zaista oduševio. Ja sam ipak rešlila da upoznavanje sa ovom kompanijom započnem sa njihovim lakom za nokte, kako je to verovatno proizvod o kome sam najviše slušala. Reč je o metalik ljubičastoj nijansi pod nazivom 411 Plum Jam.

Plum Jam nijansa predivno se presijava u bočici i metalik izgled me je odmah privukao. Međutim ovaj lak za nokte je izuzetno redak i neophodna su tri sloja kako bi boja izgledala ravnomerno na noktu. Ukoliko mažete tanke slojeve, osušiće se poprilično brzo. Četkica ovog laka je uža i duža od klasičnih četkica lakova za nokte, što je čini nezgodnijom za kontrolu i uredno mazanje. Četkice metalik lakova znaju da ostavljaju tragove na noktu prilikom mazanja, ali se to nije desilo sa ovim lakom.

Beauty Bang Theory - Flormar Plum Jam lak za nokte

Najneomiljenija stvar kod mazanja noktiju mi je buđenje sa otiskom posteljine u njima, jutro nakon što sam ih namazala i to se, nažalost, desilo i sa ovim lakom. Možda ovo može da se spreči nekim brzosušećim nadlakom preko njega, ali kako sam već imala tri sloja laka na noktima, nisam želela da dodajem još jedan. Metalik boja koja se predivno presijava na svetlu je jedinini razlog zašto neću još uvek da “odustanem” od ovog laka, već ću i dalje pokušavati da sprečim otiske posteljine u njemu. Ukoliko pronađem rešenje, javiću :) . Mislim da će boja ovog laka lepše izgledati na dužim noktima nego kraćim.

Trajnost ovog laka takođe nije zanemarljiva. Iako nisam imala nadlak preko njega, preživeo je 4-5 dana bez krzanja. Plum Jam sadrži 11ml laka i košta oko 100 dinara. Možete ga kupiti u Flormar prodavnicama, kao i u DM-u. Mislim da mu ipak treba pružiti šansu, jer je boja zaista nesvakidašnja. Na Flormar Facebook stranici možete saznati sve o njihovim proizvodima, popustima, akcijama i novitetima, pa obavezno bacite pogled i na nju!

Kakva su vaša iskustva sa Flormar lakovima za nokte?

8 comments

  1. Boja je divna, a i fotografija ti je veoma lepa. Ja imam neku pastelno zuto-zelen, i imam isto iskustvo-slabe je pokrivnosti, a imam i duohrome-i sa njima je ista stvar: boje prelepe, a pokrivnost slaba. I da, bez nadlaka imas set otisaka, od pidzama, do trenerki i jastuka.

    1. Evo ja sam ga baš pre par dana namazala opet jer nisam mogla da odolim nijansi I opet isto. Posteljina utisnuta u nokte. Opet nisam stavila nadlak, ali sam mazala tanje slojeve. Iako nemam nadlak, šesti dan je netaknuta boja na noktima! Impresionirana sam! :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.