L’oreal Nude Magique Cushion puder

28. 08. 2018.

Aura Satin Texture highlighter – Nude Shimmer

01. 09. 2018.

Deborah Hi-Tech rumenilo

31. 08. 2018.

Igranje Deborah proizvodima u poslednjih nekoliko nedelja bilo je krajnje zabavno. Kako smo imale veoma malo iskustva sa njihovim proizvodima, nismo znale šta da očekujemo, ali su nas i sjajan i mat karmini iskreno oduševili. Deborah Hi-Tech rumenilo treći je Deborah proizvod koji nas je oborio sa nogu, a evo i zašto.

Nijansa o kojoj danas pišemo jeste nijansa 58 i kada smo je dobili od Deborah PR tima, pre par nedelja, iskreno i mene i Milicu je malo uplašilo, jer deluje kao da je baš tamno, pogotovo za nas svetle devojke, međutim obe smo se prevarile. Ovo rumenilo je fenomenalne pigmentacije, međutim moguće je naneti ga i u manjoj količini i onda prelepo pristaje svima. Lako i brzo se blenda, a i savršeno se nadograđuje, ukoliko želite jaču boju, pa ni to ne treba da vas brine. Milica, koja šminka devojke svaki dan kaže da je ovo jedino rumenilo iz njene kolekcije koje pristaje apsolutno svima!

Deborah Hi-Tech rumenilo u nijansi 58 je prelepe bakarno-kajsijaste boje i sjajno je. U pitanju je baked blush, odnosno razvijeno je “tehnologijom pečenja” i sadrži mikro biserne čestice koje reflektuju svetlost i zaslužne su za taj prelep sjaj koji ostavlja na obrazima. Idealno je za leto, a može čak da se koristi i kao bronzer, ukoliko volite sjajne, a ne mat bronzere i daje savršen sun kissed look. Pored odlične pigmentacije, ovo rumenilo je i nestvarno drugotrajno. Kada testiram proizvode obično počnem da se šminkam čim otvorim oči, tako da kada sam uveče rumenilo videla netaknuto na licu, ozbiljno sam se oduševila.

Moram da napomenem da ovo rumenilo ne izgleda sjajno kada se proba na ruci, bar se meni nije svidelo. Ostavlja malo pigmenta, a dosta šljokica. Međutim, kada ga četkicom nanesete na lice (ja sam ga koristila sa RealTechniques Buffing četkicom), šljoke gotovo nestanu, a pigment je fantastičan. Uz to ovo rumenilo, ne samo da ne ističe pore, nego ih i “pegla”.  Lice bukvalno izgleda “airbrushovano”, čak i kada se smejem, kada su mi bore i pore najvidljivije.

Deborah Hi-Tech rumenilo dolazi u plastičnom pakovanju u kome se, pored samog rumenila dobija i četkica. Četkica je veoma čvrsto spakovana sa donje strane pakovanja i ako imate prirodne nokte, vodite računa, pošto se teško vadi. Ova četkica vam može biti prva pomoć ukoliko negde putujete, ali je za moj ukus gruba i dosta grebe proizvod, tako da se trusi i leti svuda (samim tim se proizvod brže troši). Iskreno ja bih se više oduševila manjim, tanjim i praktičnijim pakovanjem, nego većim pakovanjem samo zbog četkice, koju ionako uvek zagubim negde.

Za kraj ću samo dodati da kada sam tražila Milici (koja je prva testirala ovo rumenilo), da mi ga donese na par dana kako bih ga i ja testirala i napisala vam naše konačne utiske dobila sam sledeću poruku: “hoću, ali da požuriš da mi ga vratiš, ne želim da živim bez njega više”. Toliko.

Ovo rumenilo ne sadrži parabene. Potrebna je minimalna količina proizvoda pa će vam trajati do zauvek. Možete ga kupiti u DM-u, Lilly-ju ili u Jasmin parfimerijama i cena mu je oko  1000 dinara.

Koje rumenilo vi koristite? Kako vam se sviđa Deborah Hi-Tech rumenilo?

Sve fotografije: Saša Marković

Jastuk: Kloopko

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.