Collistar Perfect Skin set

23. 07. 2018.

Vichy Spa Shower Gel-Oil

13. 08. 2018.

Deborah Atomic Red Mat karmini

12. 08. 2018.

Ako bih morala da biram samo jednu vrstu proizvoda koje bih koristila do kraja života, bez razmišljanja bih odabrala karmine. Vrlo često kada izlazim iz kuće imam samo karmin. Zato, kada se na našoj adresi pojave karmini, ja sam srećna kao malo dete. Tako je bilo i sa Deborah paketom u kome su se našla tri karmina. O Deborah MilanoRed karminu (koji je postao jedan od favorita) pisali smo ovde, a danas su na red došla i dva Deborah Atomic Red Mat karmina.

Karmini dolaze u crnom mat pakovanju koje je neverovatno prijatno na dodir. Deborah Milano natpis je metalik crvene nijanse i iako natpis nije nešto što najčešće spominjemo, primetila sam da ljudima privlači pažnju jer zaista izgleda odlično. Nijanse o kojima ćemo vam danas pisati jesu 04 koja je tople nude boje i 23 koja je prelepa berry ljubičasta. Moram da spomenem i oblik samog karmina, jer ima oštru ivicu, koja je ravna. Na prvi pogled mi se činilo kako će to karmin učiniti nepreciznim, ali sam se prevarila. Veoma je lako izvući preciznu liniju usana, a precizno nanošenje mat karmina je, po mom mišljenju veoma bitno, jer se oni teže popravljaju.

Današnju recenziju počećemo svetlijom, 04 nijansom. Kao što sam vam već rekla, u pitanju je topla nude nijansa, koja na veštačkom osvetljenju izgleda dosta narandžasto. Kao fan rozikastih nude nijansi, ova nijansa mi nije odgovarala, jer se prosto ne slaže sa mojim tonom kože. Međutim sa kompletnom šminkom (koju ja retko imam), kada sam nešto tamnija od duha (što je nijansa moje kože bez ikakve šminke), ova nijansa mnogo bolje izgleda na meni. Karmin je potpuno mat, nije suv, ali je potrebno naneti ga na dobro hidrirane usne jer zna da se zakači za suve delove. Ne isušuje usne i ravnomerno se nanosi i skida. Preživljava piće, ali ga je nakon jela potrebno popraviti. Veoma je prijatan na usnama.

Jasno vam je da je moj favorit nijansa 23. Prelepa berry ljubičasta nijansa koja je veoma nosiva i koja zaista skreće pažnju na usne kada je nosite. Nešto je suvlje teksture od nijanse 04, ali ni ona, na moje veliko iznenađenje, ne isušuje usne. Ali molim vas da zaista dobro hidrirate usne i odradite piling pre nošenja ovog karmina jer, kao i svi ostali tamni, mat karmini, zna da istakne suve delove i da bude neravnomeran, ukoliko usne dobro ne pripremite. Kao neko ko o svojim usnama zaista vodi računa stalno i mnogo, nisam imala nikakvih problema sa ovom nijansom. Ravnomerno se skida, čak i nakon hrane i nekoliko sati nošenja. Još ću vam reći da je moj dečko, koji me redovno gleda kako se šminkam i šetkam po kući u čudnim izdanjima tokom testiranja gomile proizvoda primetio ovaj karmin i rekao mi da je mnogo lep i da ga stalno nosim :). Ako to nije dovoljna preporuka, ja stvarno ne znam šta jeste :).

Miris Deborah Atomic Red Mat karmina podseća me na miris starih karmina. Jak je, ali se ne zadržava na usnama ni malo. Proizvođač kaže da je formula ovih karmina obogaćena vitaminima E i C zbog njihovih dobro poznatih antioksidantnih i anti-aging svojstava. Takođe ovi karmini sadrže i regenerativni ekstrakt šipurka koji dodatno neguje kožu usana.

Možete ih kupiti u Lilly-ju, DM-u i u Jasmin parfimerijama. Cena im je oko 900 dinara.

Jeste li probali Deborah Atomic Red Mat karmine? Ako jeste koji je vaš favorit? A ako ne, koju nijansu biste voleli da probate?

 

Sve fotografije: Saša Marković

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.