Deborah Hi-Tech rumenilo

31. 08. 2018.

Formula 10.0.6

02. 09. 2018.

Aura Satin Texture highlighter – Nude Shimmer

01. 09. 2018.

Odvno vam nismo pisale o nekom highlighter-u. Čini mi se, još od Nabla highlighter-a. Nedavno sam na poklon dobila Aura Satin Texture highlighter, ili kako ga oni zovu: “kompaktni prah visokog sjaja” i verujte mi, ništa me ne obraduje koliko igranje novim highlighter-om.

Aura Satin Texture highlighter dolazi u 3 nijanse, a mi ćemo vam pisati o nijansi 218 Nude Shimmer. Pakovanje je tanko i odlično za putovanja, čvrsto je i ima ogledalo u poklopcu. Sam proizvod ima 5 grama. Nijansa 218 je kajsijasto-zlatne boje. U pakovanju ovaj highlighter zaista ima “satenski” sjaj, bez previše vidljivih šljokica. Cena mu je oko 450 dinara i možete ga kupiti u DM-u, Lilly-ju ili preko njihovog zvaničnog sajta.

Što se tiče nanošenja samog proizvoda, ja se nisam snašla baš najbolje. Pre svega, Aura Satin Texture Higlighter se dosta trusi, pa obavezno tapnite četkicu, pre nego što sam proizvod počnete da nanosite na lice. Highlightere najčešće nanosim Oriflame četkicom, međutim ova četkica (a ni druge koje sam probala) nije uspevala da “pokupi” sjaj proizvoda, već mi je na licu ostavljala samo boju. Pored toga što se ovaj highlighter praktično pretvorio u ozbiljno pigmentovano rumenilo, on na meni ne izgleda kajsijasto, već intenzivno roze. Imajući u vidu da highlighter nanosim na jagodice, iznad obrve, duž nosa i iznad usne, izgledala sam kao da sam ooozbiljno izgorela na suncu. Sa druge strane nanošenje prstom mi se isto nije svidelo, pošto na prstu ostaju samo šljokice, bez boje ili sjaja.

Ali kad ti život da veoma pigmentovan roze highlighter, ti uzmeš pa ga koristiš kao rumenilo. I ja jesam to uradila, ali ni taj način korišćenja mi nije odgovarao. Prvo, za moj veoma svetli ten, ovaj highlighter je bio taman čak i kao rumenilo. Drugi razlog zašto mi se nije svidelo je što mi je istakao i uvećao pore više nego bilo koji proizvod koji sam do sada probala. I treće, bez obzira što sam vam rekla da na licu ostavlja više boje, nego sjaja, on ipak sija, koliko toliko i ima šljokice koje nisu vidljive iz razdaljine, već samo kad se približite ogledalu, ali to svakako nije nešto što želim da imam na svojim obrazima. 

Aura Satin Texture highlighter na kraju sam uspela da iskoristim kao senku i kao lipstick topper. Ako ga koristite kao senku, vodite računa da ga ne nanesete blizu obrve, pošto ćete da izgledate kao da ste pregoreli na suncu, i ne nanosite ga u unutrašnji deo oka, pošto ne izgleda ni malo lepo. Korišćenje Aura Satin Texture highlighter-a kao lipstick topper-a, odnosno nanošenje preko karmina, četkicom ili prstima, meni se pokazao kao omiljeni način korišćenja ovog proizvoda. Daje baš lep i jedinstven sjaj usnama. Možete ga naneti preko celih usana ili samo na centar, kako biste ih učinili da izgledaju punije. Ipak, ovo je samo snalaženje kako iskoristiti proizvod ukoliko ga već imate, a ne odgovara vam kao highlighter ili rumenilo, ali ja ga ne bih kupovala samo u ove svrhe.

Iako se vodim time da uvek moramo da budemo potpuno iskrene u našim recenzijama, srce mi se uvek slomi kada mi se neki proizvod ne svidi i kada recenzija na kraju ne bude pozitivna. Ali baš zbog toga proizvode koji nas nisu oborili sa nogu testiramo mnogo duže i detaljnije nego što je to obično slučaj i uvek se trudimo da izvučemo maksimum iz njih.

Kako se vi osećate povodom negativnih recenzija? Jeste li probali neki od Aura Satin Texture highlighter-a?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.