ARTDECO baza za senke

03. 01. 2020.

iUNIK Propolis Vitamin Synergy serum

05. 01. 2020.

ARTDECO All in One maskara

04. 01. 2020.
Beauty Bang Theory - ARTDECO baza za senke 1

Znate ona (meni nebulozna) pitanja koja su bila popularna pre par godina na internetu – “da li želiš da ostaneš bez obrva ili bez trepavica”. Ili “da li bi radije odabrala da nosiš samo ajlajner ili samo maskaru”. Koliko god da sam ih smatrala nebuloznim, kada naletim na njih odgovarala bih u sebi “bez trepavica, naravno, nisu mi potrebne” ili “ajlajner, kome još treba maskara”. Da, da, bila sam veliki hejter maskara, a zapravo samo nisam pronašla onu “pravu”. Nerviralo me je kada mi maskara slepljuje trepavice, ili kada mi ostavlja crno na donjem kapku, ili kada se razmazuje, ili kada se kruni. Moram da priznam da sam u 2019. baš imala sreće sa maskarama. Ona jedna, za mene prava i jedina koju koristim već mesecima jeste ARTDECO All in One maskara. 

Bukvalno je All in One – intenzivno crna, daje dužinu, daje volumen, podiže ih. Sa druge strane – ne razmazuje se, trepavice nisu slepljene, ne kruni se i ne preslikava na donji kapak. Ne znam za vas, ali ja ništa drugo ne bih mogla da poželim od jednog proizvoda. ARTDECO All in One maskara nije vodootporna – iako bih ja rekla da se ponaša (skoro) kao da jeste. Odnosno kada je nosite zaista ne mrda, pa čak i ako protrljate oči preživeće, međutim zaboravite na bazene, more i slično kada je nosite.


ARTDECO All in One maskara pored svega ovoga dolazi i u minimalističkom, ali elegantnom pakovanju. Četkica je klasična, ne plastična / silikonska i dlačice na njoj su veoma kratke – što me je iznenadilo, ali se ispostavilo da mi se to baš sviđa. Na četkici ne ostaje previše proizvoda, plus se ne umažem kao panda dok je stavljam. Skida se bez ikakvih problema – bilo da kao sredstvo za skidanje koristite micelarnu vodu, mleko, ulje ili buter za skidanje šminke. 

Na sajtu Jasmin parfimerije kaže da je ARTDECO All in One maskaraza volumen i oblikovanje trepavica. Specijalna četkica razdvaja svaku trepavicu od korena do vrha, dajući im dužinu i volumen. Ekskluzivna kombinacija sastojaka, hrani trepavice i održava njihovu gipkost. Bez mirisa.” ARTDECO All in One maskara dostupna je u crnoj, braon i plavoj boji. Takođe imaju i vodootpornu verziju koja je samo u crnoj boji. Puna cena joj je 2000 dinara, dok je cena na popustu 1400 dinara

Spomenula sam vam na početku da sam u 2019. godini imala sreće sa maskarama jer sam pronašla čak dve :) koje su mi se svidele. ARTDECO maskaru koristim već 3 meseca i sigurna sam da ću je kupiti ponovo, ali i da ću pružiti mnogo više šansi maskarama u budućnosti. 

Koja maskara je vama omiljena? 

 

P.S. Pisale smo vam o ARTDECO puderu za fiksiranje i o ARTDECO bazi za senke, pa bacite pogled i na te recenzije :)

 

Sve fotografije: Dislokacija

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.