Vichy Cellu Destock – krema protiv celulita

28. 04. 2017.

Aprilski favoriti 2017.

30. 04. 2017.

Apoteka Beograd krem za stopala

29. 04. 2017.

Kreme za stopala su proizvodi o kojima ste čitali, ali i o kojima ćete tek čitati na blogu. Zanimljivo je da tekstovi o kremama za stopala uvek imaju i dosta komentara, što znači da vas ovakvi tekstovi interesuju, ali i da nisam usamljena kada je borba sa suvim stopalima u pitanju. Apoteka Beograd krem za stopala je veoma hvaljen, pa je bilo samo pitanje kada će doći red na njega. 

Ovaj krem je, pored toga što je zaista dosta hvaljen, cenovno pristupačan, ali lokacijski i ne baš, jer ga je moguće kupiti samo u Apotekama Beograd. Na pakovanju piše da će regenerisati ispucalu i oštećenu kožu peta, da će da je omekša i vrati joj elastičnost. Sadrži parabene, boja mu je drapkasta, miris ne baš prijatan. Apoteka Beograd krem za stopala sadrži ureu i peruvianski balzam (google kaže: peruvianski balzam je tradicionalno sredstvo za lečenje povreda. Ima dokumentovano antiseptičko, antiparazitsko, antibakterijsko delovanje i dokazano utiče na pospešivanje rasta epidermalnog tkiva). Pakovanje ovog krema sadrži 50 ml i košta nešto manje od 200 dinara. 

Što se mog mišljenja tiče, definitivno sam više zadovoljna ovim kremom nego Balea FUSS ili Balea Urea kremama. Sa druge strane i sa ovim proizvodom imam isti “problem” kao i sa mnogim drugim kremama za stopala. Rezultati su veoma kratkoročni. U trenutku kada namažem ovaj krem, koža postane mekana, suva koža manje vidljiva. Rezultati traju duže nego kod Balea krema (kod kojih su stopala bila suva već nakon par sati), ali i kod ovog krema stopala se “vraćaju na staro” posle najviše 12 sati. Apoteka Beograd krem za stopala dugoročno ne hidrira moja stopala. Suvi delovi ostaju suvi, čim je koža skroz upije ili kremu skinem tuširanjem.

Kao neko ko je pomalo “opsednut” negom stopala, turpijama i kamenčićima, uvek imam visoka očekivanja kada su kreme za stopala u pitanju. Ne mogu dovoljno da nahvalim VZK za stopala, koja je jedini proizvod ove vrste koji kod mene stvarno “radi”. Sa druge strane, kada je Apoteka Beograd krem za stopala u pitanju, mislim da će odgovarati osobama sa “nezahtevnim” stopalima.

Cena ovog proizvoda je zaista više nego pristojna. Ne mislim da ćete mnogo izgubiti ako ne možete u svom gradu da kupite ovaj krem. Proizvode ove vrste, koji će kratkoročno “zamaskirati” suvu kožu na stopalima, možete pronaći na svakom koraku. A odličan proizvod skoro iste cene svakako je VZK koju možete kupiti u svakom Lilly-ju.

Nastavite sa vašim preporukama, znate da sam uvek otvorena za isprobavanje novih proizvoda :)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.