Ingrid ideaLUMI Nude tečni puder

04. 11. 2016.

Ponovljeni favoriti

09. 11. 2016.

VZK za stopala

06. 11. 2016.

Iako su kreme za stopala proizvodi koje najvernije koristim, nismo mnogo pisale o njima do sada. Spomenule smo vam Queen Odelia kremu, koja mi je bila dobra i Balea kremu za stopala, koja me nije oduševila. Kada je ova vrsta proizvoda u pitanju, iako ih koristim svakoga dana, još uvek nisam pronašla neku kremu koja mi je postala holy grail, već najčešće prestanu da mi odgovaraju nakon par nedelja / meseci. Ne želim da izbaksuziram, ali mislim da će VZK za stopala postati moj holy grail (pu, pu da ne čuje zlo)!

VZK je marka koja pripada Lilly apotekama i oni kažu ” “Veoma zdrava krema” je hipoalergenska kolekcija apotekarskih kozmetičkih preparata na bazi sastojaka prirodnog porekla. Namenjena je nezi lica i tela”. Do sada nisam imala iskustva sa ovim brendom, ali nakon testiranja ove kreme verujem da ćemo se još družiti.

VZK (veoma zdrava krema) za stopala je sasvim slučajno završila u mojoj korpi. Otišla sam na VKP (veoma kratak put), zaboravila kremu za stopala, ušla u Lilly i kupila najjeftiniju, čisto da preživim ta dva dana. Ova krema košta samo 150 dinara za 50ml proizvoda! Na pakovanju piše da sadrži visok sadržaj uree, da je pogodna za svakodnevnu negu suve i izrazito suve, grube i ispucale kože stopala. Miriše na “čisto”, nema silikonasti osećaj, ali se razmazuje veoma lako. Ne ostavlja beli trag i koži nije potrebno mnogo da je upije. Ne sadrži parabene!

Moja koža na stopalima je izrazito suva (iako je mackam svakoga dana), pogotovo na petama, jer se zbog nepravilnog hoda samo na njih i oslanjam. Iskreno, ne verujem da će vam bilo koja krema “popuniti” ispucalu kožu stopala, pa od VZK za stopala to nisam ni očekivala. Ono što me je kod nje oduševilo, a što je generalno moj najveći problem kada su druge kreme za stopala u pitanju je, što mi se sa njom nikada nije desilo da mi posle par sati koža opet bude suva. Stopala mažem svakoga dana, najčešće ujutru, a nekada i uveče i od kad koristim ovu kremu imam osećaj hidriranih stopala do sledećeg tuširanja (ali i posle tuširanja).

Kao neko ko je koristio kamen za pete tokom svakog tuširanja, prorediti to na svaki drugi ili treći dan je za mene veliki “uspeh” i verujte mi na reč da je VZK za stopala jedina krema koja mi je to omogućila u poslednjih nekoliko godina! Kremica se čini kao malena, ali meni izdrži 15-20 dana (što znači i 15-20 mazanja) bez ikakvih problema, a kako joj je cena i više nego pristojna, ne bi mi smetalo ni da se brže troši! Od mene imate samo preporuke do neba za ovu kremu, a možete je kupiti u svakom Lilly-ju ili preko njihove online prodavnice.

I ne, nisam plaćena za ovu recenziju :)

Koja krema za stopala je vaš holy grail?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.