Potrošeni proizvodi – proleće 2019 (VIDEO)

23. 06. 2019.

Alverde mleko za telo sa organskim kakao puterom i organiskim hibiskusom

28. 06. 2019.

Zoella Blissful Mistful

25. 06. 2019.

Moja opsednutost Zoella proizvodima počela je mnogo pre nego što su se njeni proizvodi pojavili kod nas. Jedini razlog u to vreme, pre nego što sam ih probala, bio je dizajn i nazivi njenih proizvoda koji su mi potpuno genijalni. Jasno je svima da Zoe Sugg koja stoji iza Zoella proizvoda pre svega cilja na mlađe, da ne kažem tinejdžerske kupce, ali meni je dizajn njenih proizvoda (ne svih) toliko fantastičan da verujem da će odgovarati ženama i devojkama raznih godina. Zoella Blissful Mistful je jedan od takvih proizvoda (kada je dizajn u pitanju). 

Staklena bočica, rosegold poklopac i natpis deluju “skupo”, a tufnice su tu da zaintrigiraju i one mlađe (po godinama ili samoopredeljenju). Bočica sadrži 45ml i najskuplji je Zoella mist dostupan u našim DM drogerijama. Cena mu je oko 1300 dinara. 

Kako je ovo treći Zoella mist koji imam (o Jelly and Gelato kolekciji pročitajte ovde, a o Splash Botanics ovde), znala sam okvirno šta mogu da očekujem. Duže se zadržava na koži od drugih (jeftinijih) mist-ova. Veoma je intenzivan odmah nakon nanošenja, ali se vremenom prelepo stapa sa kožom. Nemoguć je za opisati. 

Ne znam zašto, ali ja imam ozbiljan problem da dočaram Zoella mirise. Iz nekog razloga me uvek podsećaju na “ono nešto”, ali nikada ne mogu da se setim šta je “to nešto”. Zoella Blissful Mistful možda je najjednostavniji u tom pogledu – pošto odmah na prvu možete da osetite cvetni miris, ali i citruse. Citrusi su za mene uvek prvi izbor kada krene sunce i lepo vreme, osvežavajući su, “ne guše” i uvek imam osećaj kao da sam upravo popila limunadu u bašti nekog cool kafića. 

Ono što mi je pomoglo da dokučim na šta to Zoella miriše desilo se slučajno. Dok sam brala jasmin u dvorištu za buket i shvatila da mi i Zoella Blissful Mistful miriše na njega (kasnije googlanje, što retko radim kada su parfemi u pitanju, pošto mi opisi najčešće ne znače ništa, je dokazalo da zaista ima notu jasmina u sebi). Jasmin obožavam i kao cvet i kao miris i kao čaj, tako da je za mene kombinacija jasmina sa citrusima apsolutno dobitna kombinacija kada je letnji miris u pitanju. 

Zoella je definitivno miris za preko dana, mislim da nije dovoljno intenzivan i “upadljiv” da bude dobar za neke ozbiljnije prilike, ali naravno sve je stvar ukusa. Blissful Mistful se brzo popeo na vrh liste  omiljenih mirisa za ovo leto (odmah ispod Kenza)i pored Gelat’eau mist-a mi je apsolutni favorit kada su Zoella mist-ovi u pitanju! 

Jeste li probali Zoella proizvode? Koji vam je omiljeni?

2 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.