Balea Do What You Love losion za telo

19. 06. 2019.

Potrošeni proizvodi – proleće 2019 (VIDEO)

23. 06. 2019.

Kenzo World Eau de Toilette

21. 06. 2019.

Ljubav prema Kenzu nasledila sam od mame, to stalno spominjem. Ali je zaista tako – prosto mi je u krvi da ih volim ;). Ne znam ni sama koliko sam joj parfema “ukrala” pred izlaske i Kenzo parfemi su jedini (pored Lancome) kojima pamtim nazive i stalno im se vraćam. Kenzo World Eau de Toilette nisam smela da propustim nakon što sam se prethodne zime zaljubila u originalnu plavu verziju.

O originalnom Kenzo World parfemu čitali ste prošle zime. I on jeste upravo takav – zimski, ozbiljniji, teži. Kenzo World toaletna voda u prelepom puder roze pakovanju je nešto drugačiji. Podseća na plavog prethodnika, ali je blaži, manje težak, više letnji.

Ono što definitivno odlikuje sve Kenzo parfeme jeste dugotrajnost i intenzivan miris. Uz to se prilagođavaju koži predivno, pa smo mama i ja uvek za nijansu drugačije mirisale bez obzira što smo koristile iste mirise. Kenzo World se doduše njoj ne bi svideo. Sladak je, ali ne vanila sladak, neozbiljno sladak, već  drvenasto – bademasto sladak. Uz to roze verzija miriše voćkastije i cvetnije od plave verzije, uz definitivno citrusnu notu koja se “onako usput” oseti.

Iako sedim već pola sata i njuškam se kako bih vam miris što preciznije dočarala, svi smo svesni da to nije nimalo lagan zadatak. Kenzo parfeme možete kupiti u Jasmin parfimerijama, pa vam od srca preporučujem da ih tamo njušnete i sami se uverite u neverovatnu kombinaciju mirisa koje Kenzo bez greške meša. Cena Kenzo World toaletne vode kreće se od 6500-12500 u zavisnosti od militraže (30ml, 50ml ili 75ml).

Ovo je parfem koji bih nosila i na sopstvenom venčanju, pa verujem da vam je jasno koliko mi se sviđa. Ukoliko volite puderaste, a osvežavajuće, intenzivne mirise sigurna sam da će vam se i ovaj svideti :).

Na šta vi mirišete ovih dana?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.