Bioten Skin Moisture gel za umivanje sa ekstraktom dunje

09. 01. 2017.

Ingrid HD Beauty Innovation bronzer

15. 01. 2017.

Ziaja mleko za telo sa kozjim mlekom

12. 01. 2017.
Ingrid HD Beauty Innovation bronzer

Ziaja kupke apsolutno obožavam već godinama! Uvek ih imam u kupatilu i retko kada posegnem za nekim drugim brendom. Spomenule smo vam kupku sa mirisom kokosa, ali pisaćemo vam detaljnije o njima. Ne znam zašto do nedavno nisam probala Ziaja mleko za telo sa kozjim mlekom, ali mi je sada izuzetno drago da jesam!

Ziaja mleko za telo sa kozjim mlekom dolazi u pakovanju od 400 ml, sa veoma praktičnom pumpicom. Namenjeno je osobama sa normalnom i suvom kožom. Sadrži kompleks sastojaka iz kozijeg mleka koji su bogati proteinima, organskim kiselinama, lipidima i vitaminima A i D. Proizvođač kaže da Ziaja mleko za telo karakteriše “voda u ulju” formulacija koja ima regenerativna i hidrirajuća svojstva.

Ziaja mleko za telo sa kozjim mlekom je kremaste, ali lagane teksture i lako se razmazuje. Nikada ne ostavlja bele tragove, čak i kada preterate sa količinom proizvoda. Nije mu potrebno previše vremena da se upije i nikada se nije desilo da mi izmasti garderobu (a obično se obučem nekoliko minuta nakom mazanja tela). Miriše prijatno, čisto i nežno i miris se zadržava na koži dugo, što meni ni malo ne smeta.

Razlog zašto sam ja potpuno oduševljena ovim mlekom za telo je zbog izgleda moje kože od kada ga koristim. Želela sam da vam slikam ruku koja je namazana Ziaja mlekom, pored one koja nije, ali se na slici, nažalost, ne vidi razlika. Koža izgleda zategnutije i mlađe nakon korišćenja ovog mleka! I ne, ne pričam o nekom magičnom anti-age efektu, niti o zatezanju kože u smislu skidanja kilograma. Ovo mleko toliko lepo hidrira kožu da ona zaista izgleda zategnutije, mlađe, negovanije… Ma prelepo!

Ovo je prvo mleko za telo koje je u potpunosti zamenilo meni (nekada) omiljeno Biodermino mleko. Iskreno, mislim da se troši brže od Bioderminog (meni su, na primer, potrebne po 3 pumpice za ruke i po 5-6 za noge, a mali sam čovek). Ne mogu da vam kažem tačno koliko dugo traje jedno pakovanje, jer ga koriste sve žene u kući, ali imajući u vidu cenu od nekih 300-350 dinara za 400ml proizvoda, kao i efekat koji pruža, opraštam mu!

Da li ste probali neko Ziaja mleko za telo? Kakvi su vaši utisci?

4 comments

  1. Probala sam sve proizvode iz linije sa kozjim mlijekom! Losion mi je ok, ali je problem izvaditi ga kada je pri kraju. Dnevna krema je odlična, iako imam masnu kožu, noćna krema mi je bila ipak malo premasna! Gel/krema za tuširanje je isto jako dobra i nije me isušivala.

    1. Au, pa hvala na detaljnom izveštaju! Baš sam u potrazi za dnevnom kremom, mada je moja koža suva, baciću svakako pogled na njihovu kremicu! A njihove kremaste kupke sve obožavam! :)

  2. Vjerna sam Ziaji.. što kremama za ruke, lice, tijelo… Ma sve. I sve mi je bilo odlično. Pogotovo dnevna krema, wwoww! Tako da razumijem tvoju oduševljenost proizvodom ;)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.