Paleta za mešanje šminke

24. 05. 2017.

UPDATE Thimoucase anticelulit gel – Hemofarm

25. 06. 2017.

Thimoucase anticelulit gel – Hemofarm

31. 05. 2017.

Ne znam da li smem da priznam da do pre petnaestak dana nisam cula za Thimoucase anticelulit gel. Izgleda da sam jedina, pošto su me sve drugarice kojima sam spomenula ovaj gel, pitale da li sam živela u pećini, pa nisam čula za njega. Danas ćemo vas upoznati sa Thimoucase anticelulit gelom, ali i sa devojkom koja je pristala da bude naš model i da za vas detaljno istestira ovaj anticelulit gel. Danas vas očekuju slike pre, a za par nedelja i slike posle :).

Thimoucase anticelulit gel nastao je još pre 20 godina! Da, da, dve decenije! Nedavno se vratio na police u redizajniranom pakovanju, ali sa nepromenjenom formulom! Kada sam vam pisala o Vichy anticelulit gelu, napisala sam vam da ja ne verujem u proizvode te namene, ali su me sjajne devojke koje su nam predstavile Hemofarmov proizvod na nedavnoj promociji, već u trećoj rečenici ubedile da je Thimoucase anticelulit gel drugačiji.

Beauty Bang Theory - Thimoucase anticelulit gel

Hemofarm, kaže da je ovaj gel “jedini registrovani medicinski anticelulit proizvod koji sadrži enzim mukopolisaharidazu, čije je delovanje dokazano u kliničkoj praksi. Thimoucase gel ispoljava svoju funkciju delujući na osnovnu supstancu veživnog tkiva i razmekšavajući kolagen vezivnog tkiva. Tkivo postaje propustljivije za tečnosti i omogućava se lakša mobilizacija masti iz rezervi, kao i njihovo sagorevanje. Thimoucase gel pokazuje dobre efekte kod svih oblika celulita, čini kožu zategnutijom i čvršćom”.

Thiomucase gel nema neprijatan miris kao mnogi drugi anticelulit proizvodi. Sadrži pantenol, tako da hidrira kožu i ne morate da ga kombinujete sa mlekom, uljem, losionom za telo. Ne greje, niti hladi kožu, pa pored toga što je odličan za bilo koje godišnje doba, odličan je jer mogu da ga koriste i osobe koje imaju proširene vene ili popucale kapilare i koje ne bi smele da koriste gelove koji greju. Ne preporučuje se devojčicama ispod 12 godina. Možete ga pronaći u apotekama, kao i u Lilly prodavnicama. Cena se kreće od 1500-2000 dinara za 200ml proizvoda.

Najbolje je da ovaj anticelulit gel koristite svakodnevno, ujutru i uveče, nakon tuširanja, kada su pore otvorene. Nanosite ga odozdo na gore, i trudite se da uvek masirate kožu što duže. Redovnom upotrebom obim regije na koju masažom nanosite ovaj proizvod, bi trebalo da se smanji, a samim tim i količina celulita.

Kažu da 95% žena “boluje” od celulita. Zato vas sada ostavljamo našem današnjem modelu, devojci koja se nikako ne uklapa u “profil” devojke sa celulitom, kako bismo vam pokazali i dokazali da celulit “ne bira”.

Naš model ima 30 godina. Celulit celih 20. Fizički je aktivna svakodnevno, trenira odbojku, pije dovoljne količine vode svakoga dana, hrani se zdravo. Visoka je 173cm i ima 53kg. Probala je sve –  domaće i strane gelove, blato, pakovanja koja greju ili hlade, kafu, struju, ultrazvuk, uvijala se u kese, masirala noge brsljen gelom u pravcu kazaljke na satu, ali i suprotno, proizvode nanosila odozdo na gore, odozgo na dole… Rekoh vam da je probala sve. Koža joj je bila lepša na dodir i izgled nakon nekih proizvoda i tretmana, ali celulita nije imala manje. Jedino kada ima manje celulita je kada smrša (a već je mršava). Niko u porodici, sem nje, nema mnogo celulita, pa nema ni genetske predispozicije da ga dobije. Thimoucase gel je počela da koristi 15. maja, kada potroši bočicu čekamo vas na istom mestu samo sa fotografijama “posle” i detaljnim utiscima!

Bez obzira da li imate celulit ili ne, da li ste rešili da Thimoucase gelu pružite priliku ili ne, ne zaboravite da volite sebe i svoje telo – uvek!

Da li ste čuli za Thimoucase gel? Kako se vi borite protiv “napasti” zvane celulit?

2 comments

  1. Jedva cekam slike nakon koriscenja! Ja sam se odmah zainteresovala zaovaj gel i moram da ga probam. Slican imam problem, celulit imam jos od puberteta, a treniram svaki dan, pijem vodu i narvno mazala sam sve i svasta. Ni ja ne verujem previse u anticelulit proizvode, ali kako bi Thiomucase deluje na vezivno tkivo nadam se da ima sanse da zapravo da vidljive efekte.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.