UPDATE: The Body Shop Camomile cleansing butter

27. 04. 2017.

Apoteka Beograd krem za stopala

29. 04. 2017.

Vichy Cellu Destock – krema protiv celulita

28. 04. 2017.

Generalno ne verujem u proizvode koji obećavaju da će vas rešiti celulita. Nakon nekoliko proizvoda koji nisu učinili apsolutno ništa, rešila sam da odustanem od istih. I zaista godinama nisam probala ni jedan. Onda sam pre par meseci dobila Vichy Cellu Destock kremu / gel protiv celulita i rešila sam da joj ipak pružim priliku.

Vichy Cellu Destock krema / gel (nisam sigurna u koju kategoriju da je stavim, jer joj je tekstura negde između), dolazi u pakovanju od 300ml. Ne sadrži parabene, ali sadrži 5% čistog kafeina. Ovaj proizvod takođe sadrži i lipocidin, supstancu koja pomaže u razgradnji masnih naslaga i dokazano smanjuje celulit.

Sam proizvod je fluorescentno-zelene boje. Niti greje, niti hladi kožu. Ne izaziva crvenila. Lako se razmazuje i kožu čini mekanom. Miris je, na moje iznenađenje, veoma prijatan, blago citrusan. Ukoliko preterate sa količinom proizvoda mogu se nakon nekog vremena pojaviti “grumuljice” proizvoda na koži. Ako ne preterate veoma brzo se upija, ne ostavlja ni mastan ni lepljiv trag na koži i možete da se obučete već nakon par minuta, što je meni izuzetno bitno.

Što se tiče rezultata, ne znam šta da vam kažem. Ali zaista. Zato i izbegavam da objavim ovu recenziju već dugo. U prvih par dana sam videla blagi pomak. Koristila sam Vichy Cellu Destock zaista svakoga dana, uz jaku i dugačku masažu. Na samom proizvodu piše kako će vam koža izgledati zategnutije već nakon 7 dana i to se desilo, ali je na tom prvom, minimalnom pomaku i ostalo. Iskreno, mislim da mi je koža lepše izgledala, samo zato što je ovaj proizvod odlično hidrirao.

Vichy Cellu Destock recenziju u principu pišem samo zbog ovog pasusa. Primetila sam da mi je celulit, odnosno cela butina, nekako mekša nakon korišćenja ovog proizvoda. Čini mi se da olakšava masažu. Takođe bih rekla da mi je celulit “izvlačio” na površinu. Zato mislim da bi ova krema / gel, mogla da vam bude od pomoći ukoliko sami ozbiljno masirate butine redovno, ili ukoliko idete na masaže. Ako to nije slučaj, nisam sigurna da bih vam preporučila ovaj proizvod.

Koliko znam Vichy Cellu Destock krema / gel nije dostupna u Srbiji. Cena u inostranstvu je oko 20-25€ za 300ml. Nakon potrošene cele bočice, ne mogu da kažem da vredi toliko. Bar ne kad sam ja u pitanju. Zaista sam se radovala rezultatima ovog proizvoda. Čak sam i u planeru nakon par dana testiranja napisala naslov: “Proizvod protiv celulita koji zaista radi”. Ta početna euforija veoma brzo je nestala.

Nastaviću da testiram i druge proizvode ove namene. Čini mi se da sam se ove godine malo “zainatila”, tako da ćete svakako čitati još o celulitu i borbi protiv istog dok ne stigne leto! 

Recite nam vaša iskustva. Pišite nam koje ste proizvode probali i da li ste pronašli “Proizvod protiv celulita koji zaista radi” :) ?

2 comments

  1. Apsolitno mi nikad nista nije pomoglo da skinem celulit. Imam ga manje kad smrsam i to je to!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.