Pyunkang Yul Moisture Ampule

06. 01. 2020.

The Body Shop ulje za skidanje šminke

08. 01. 2020.

The Body Shop Jagoda Body Butter

07. 01. 2020.

Dolazak The Body Shop-a u Srbiju me je jako obradovao! Pre svega zato što su mi prošle godine na aerodromu oduzeli i bacili njihov buter za skidanje šminke koji mi je jedan od omiljenih proizvoda ikada! Verujem da su oni, kao brend najpoznatiji po proizvodima za negu tela, pa sam rešila da isprobavanje započnem sa The Body Shop Jagoda Body Butter proizvodom. 

The Body Shop Jagoda Body Butter ima predivan, veštački, miris jagode. Ne mogu da odlučim da li me podseća na neke bombone ili dečiji sirup protiv kašlja, ali u svakom slučaju mi se sviđa. Miris je intenzivan, ne samo u pakovanju već se zadržava i na telu dugo. Upija ga i odeća i posteljina, tako da je meni cela soba mirisala na jagodu sve vreme korišćenja! 

Rešila sam da uzmem malo pakovanje od 50ml kako bih uopšte videla da li mi se taj tip proizvoda sviđa i odmah moram da vam kažem da vam malo pakovanje neće trajati dugo. Svega 5-7 mazanja.

Tekstura mu je jako gusta i za moj ukus se nešto teže razmazuje na samom početku. Odnosno potrebno mu je par trenutaka da se otopi u dodiru sa telom. Nakon toga razmazivanje je veoma lagano. Koža je momentalno hidrirana, ima sjaj i izgleda prelepo. Mislim da će ovo biti prelep proizvod za leto – zbog sjaja kože, mada ukoliko se pojačano znojite, postoji mogućnost da vam bude prejak. 

Moje najveće oduševljenje ovim proizvodom je upravo zbog hidriranosti i mekoće kože. I ni jedan drugi proizvod koji sam do sada probala, ne ostavlja kožu toliko mekanom, toliko dugo. A kada kažem “dugo”, mislim nestvarno dugo. 

Najveće iznenađenje sam doživela kada sam ga nanela prvi put. Zapravo sutradan, kada sam se istuširala i nakon brisanja peškirom shvatila da mi je koža i dalje neverovatno mekana. Da TOLIKO dugo traje mekoća kože. Čak i nakon tuširanja. I nemojte da me shvatite pogrešno, ne pričam o neprijatnom masnom osećaju koji možete imati nakon nekih proizvoda – pričam o predivnoj, hidriranoj, mekanoj i negovanoj koži. 

The Body Shop Jagoda Body Butter je jedno od najvećih iznenađenja iz 2019. godine. Jedini razlog zašto ga nisam stavila u godišnje favorite, je taj što je malo pakovanje trajalo prekratko vreme da bih mogla da ga ubacim u favorite godine, ali sam apsolutno sigurna da ću se vratiti The Body Shop Body Butter-ima u skorijoj budućnosti i u velikom pakovanju! 

The Body Shop Srbija ima i svoj online shop, pa njihove proizvode možete naručiti online ili kupiti u njihovim prodavnicama. The Body Shop Jagoda Body Butter košta 700 dinara za 50ml, odnosno 1800 za 200ml. Možete ga poručiti klikom ovde .

Koji The Body Shop proizvod mi preporučujete?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.