Nivea Hair Milk šampon i sprej za raščešljavanje

19. 02. 2018.

Februarski favoriti 2018.

10. 03. 2018.

Schwarzkopf Gliss ulje za kosu

03. 03. 2018.
Beauty Bang Theory - Schwarzkopf Gliss ulje

Iako vam ne pišemo često o proizvodima za kosu, obožavam iste, a najviše one koji se koriste nakon pranja kose i koji se ne ispiraju. Ranije sam imala favorite koje sam stalno iznova i iznova kupovala, ali u poslednje vreme stalno tražim i isprobavam nove. Tako sam i došla do Schwarzkopf Gliss ulja za kosu o kome vam pišemo danas.

Podsetiću vas da volim, (baš, baš) volim da koristim proizvode za negu suve i oštećene kose, iako moja ne pripada baš toj kategoriji (što se nije uvek pokazalo kao sjajna ideja, o tome više ovde). Ali krajevi mi jesu suvlji od ostatka kose, a i kako se poslednjih nekoliko meseci redovno farbam, ovakvi proizvodi mi baš odgovaraju.

Beauty Bang Theory - Schwarzkopf Gliss ulje

Schwarzkopf Gliss ulje je nešto gušće teksture. Potrebne su mi oko 3-4 pumpice, koje prvo dobro zagrejem između dlanova, a onda “izgužvam” kosu rukama. Ulja obično do sada nisam nanosila ovako, već sam se trudila da kosu zagladim, ali Schwarzkopf Gliss ulje je dosta gusto, a moja kosa je izuzetno tanka, tako mi se dešavalo da, ako preteram sa količinom ulja, slepim kosu, što je poslednja stvar koju želim. “Gužvanje” kose mi se sjajno pokazalo. Kosa super upija ulje, čak ni ruke ne ostaju masne nakon njega i kosa se mnooogo lakše raščešlja. Ima prijatan, slatkast miris, koji se zadržava u kosi, ali ga osetite samo kada pustite kosu iz repa / punđe ili kada se “igrate” sa njom.

S obzirom da je pun naziv ovog proizvoda Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir verujem da je pogodan za svakodnevnu upotrebu. Retko kada ga koristim dva dana za redom, ali i kada jesam, nisam primetila da mi utiče na brže mašćenje kose. Samo, naravno, uvek izbegavajte teme i šiške.

Beauty Bang Theory - Schwarzkopf Gliss ulje

Schwarzkopf Gliss ulje dolazi u bočici od 75 ml sa pumpicom koja je sjajna! Ima i poklopac, tako da mozete slobodno da putujete sa ovim uljem. Ja sam ga nosila sa sobom mnogo puta i nisam imala nikakve probleme. Cena ovog ulja je oko 450 dinara, i možete ga naći u Lilly-ju, DM-u, ali i po manjim parfimerijama.

Koristite li ulja za kosu? Koje vam je omiljeno?

Sve fotografije: Saša Markovića

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.