Pokloni za Novu Godinu

24. 12. 2016.

Avon baza za senke

28. 12. 2016.

Novogodišnji manikir

27. 12. 2016.

Kada bi me neko probudio u sred noći i pitao me koji su “najzimskiji” nokti kojih mogu da se setim u tom trenutku, bez razmišljanja bih rekla “oni mat crni sa belim crtezima koje sam videla na “We Heart It”-u i zaboravila da sačuvam”. Srećom, imam Milicu, koja ih jeste sačuvala i koja mi je pročitala misli kada je rešila da baš njih predloži vama! Ovogodišnji novogodišnji manikir (ili zimski kako vam je draže) je pred vama – mi ga obožavamo i nadamo se da ćete i vi!

Kao što možete da vidite na fotografiji iznad ovaj novogodišnji manikir je veoma jednostavan! Možete da izaberete koju god baznu boju želite. Crteži izgledaju lepo i kada su iscrtani tamnom bojom na svetloj podlozi i obrnuto. Mi smo se odlučile za veoma “zimsku” boju, između ljubičaste i bordo. Tankom četkicom iscrtajte sneška, ukrase i jelkice, a naravno možete dodati još nešto!

Ukoliko crtate običnim lakovima, vodite računa da vam se crtež dobro osuši pre nanošenja nadlaka kako biste izbegli razmazivanje linija. Takođe vodite računa da na četkici imate dovoljnu količinu nadlaka tako da vam ona ne dodiruje nokat. Ako ste rešili da nokte pred Novu Godinu sredite u nekom salonu, ovakav manikir moguće je postići i gel lakovima, tako da bez brige! Po želji možete dodati neki cirkončić, tufnu, štraftu, šljokicu, ali nama se najviše svideo ovako “običan”.

Mat završnica takođe je proizvoljna. Ukoliko se odlučite za obične lakove ili taman gel, nanesite mat nadlak, a ukoliko vam je bazna gel boja svetla, najbolje je da nokte izmatirate blok turpijom. Nokti sa slike iznad rađeni su gelom i gel lakom. Bacite pogled i na naš prošlogodišnji zimski manikir, koji je u belim i plavim tonovima i takođe veoma jednostavan :).

Kako će izgledati vaš novogodišnji manikir?

 

P.S. zaista sam pokušala da pronađem ko je radio “originalnu” verziju ovih noktiju u mat crnoj boji, ali nigde nisam uspela da pronađem ni fotografiju ni autora iste, tako da ako znate, javite obavezno!

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.