MAC Twig

29. 02. 2020.

Afrodita okoloočna krema sa kamlicom

06. 03. 2020.

MAC A wink of Pink

04. 03. 2020.
Beauty Bang Theory - A wink of Pink 1

Da mi je neko rekao da ću odlepiti za karminom kao što je MAC A Wink of Pink, iskreno, ne bih mu verovala. Da ja obožavam šljokice (izgleda sa godinama sve više), ali A Wink of Pink pored šljokica ima i boju i na usnama izgleda gotovo metalik, a to je trend koji nikada ranije nisam u potpunosti razumela. 

Verujte mi da postoji razlog zašto vam pišem o karminu koji je bio limitirana kolekcija. Pišem vam zbog teksture, završnice, načina na koji sam ga koristila i ideja kada sledeći put naletite na ovakav karmin. A Wink of Pink bio je deo limitirane kolekcije Shiny Pretty Things koja je bila novogodišnja kolekcija još 2018/2019. To je ujedno verovatno i meni omiljeno ime neke MAC limitirane kolekcije :). Neću da vas lažem, kupila sam ga samo zbog srebrnog pakovanja, online, bez probanja, na popustu. Nisam sigurna da li bih ga kupila da sam ga videla u prodavnici, ali verujte mi da bih pogrešila.

Beauty Bang Theory - A wink of Pink 3

A Wink of Pink je rozikasti karmin koji u sebi sadrži roze i zlatan siiiitan sitan prah, da ne kažem siiiitne sitne šljokice. Pod određenim uglom one na usnama izgledaju kao šljokice, a pod određenim uglovima ovaj karmin izgleda u potpunosti metalik. Inače, završnica A Wink of Pink karmina jeste Frost i to je moj prvi susret sa MAC-ovim Frost karminima. Sama tekstura ovog karmina čini ga veoma prijatnim na usnama, kao da ste naneli balzam. Šljokice ne beže na sve strane sa usana (osim ukoliko se damski ne bacite na pizzu ili burger :) ) i traje na usnama i do 3-4 sata. 

Beauty Bang Theory - A wink of Pink 2

Nisam očekivala da ću ga nositi samostalno, ali i te kako jesam. Ipak najčešće ga kombinujem sa drugim nude karminima, pogotovo onim mat, kako bih ih učinila sjajnijim, prijatnijim na usnama i definitivno zanimljivijim. Tečne mat karmine retko koristim u poslednje vreme, ali na klasičnim A Wink of Pink izgleda odlično. Možete da staviti samo na sredinu usana, ili preko celih usana, u svakom slučaju će u potpunosti promeniti svoju bazu. 

Prelepo srebrno pakovanje ispostavilo se da krije jedan od karmina koji mi je postao apsolutni favorit prethodnih godinu dana. Skoro svaki put kada sam nosila neki nude karmin, “završila” sam ga upravo ovim rose gold savršenstvom. Iako na prvi pogled ne izgleda kao preterano nosiva nijansa, daje mogućnost da ga nanesete malo ili u više slojeva i samim tim ga možete nositi u raznim situacijama. 

Beauty Bang Theory - A wink of Pink lips

Ako vam je ovaj karmin na prvi pogled zaličio na L’oreal Balmain u nijansi Confidence, jedina zajednička karakteristika im je zapravo posedovanje šljokica, ali se na usnama, i preko drugih karmina ponašaju potpuno drugačije. Iskreno se nadam da će ova nijansa biti u stalnoj MAC postavci, ili bar vraćena u nekoj od narednih limitiranih kolekcija, a tada, nikako nemojte da je propustite! 

Da li volite šljoke na usnama?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.