Uskršnja jaja obojena šlagom

13. 04. 2017.

UPDATE: The Body Shop Camomile cleansing butter

27. 04. 2017.

L’oreal Elseve uljana krema za kosu

19. 04. 2017.
Beauty Bang Theory - L’oreal Elseve uljana krema za kosu

Zlatna, šljokičava pozadina u mom svetu posvećena je samo posebnim proizvodima. Avon ulje za kosu je prvi proizvod koji je dobio čast da bude fotografisan u punom sjaju, a danas je na redu još jedan proizvod za kosu! L’oreal Elseve uljana krema za kosu zaslužila je tu “čast” još više od Avon ulja!

L’oreal Elseve Huile Extraordinaire, Huile-en-Crème je zaista takva – extraordinaire! Posebna, jedinstvena, neverovatno dobra! U pitanju je hranjiva krema obogaćena sa 6 mikro ulja, koji hrane kosu i daju joj sjaj, ali bez trunke mašćenja ili otežavanja! Formula je zaista kremsta, ali malo ređa. Miris je veoma specifičan. Podseća me na klasične muške parfeme. Jak je, ali se u kosi ne zadržava dugo, tako da ćete se brzo navići na njega.

L’oreal Elseve uljana krema za kosu dolazi u bočici od 150ml. Otvor je nešto veći za moj ukus, pa mi se dešavalo na početku da preteram sa količinom proizvoda. Kremu nanosim na dlanove, pa nakon što protrljam dlanove polako je stavljam na vlažnu kosu, prvo na krajeve, pa onda ostatke proizvoda bliže korenu. Inače nisam fan nanošenja ovakve vrste proizvoda na suvu kosu, pa to nisam probala ni sa ovim, iako na pakovanju preporučuju i to. Bez obzira na količinu proizvoda nikada, ali nikada mi se nije desilo da preteram i da mi kosa izgleda masno, ili ulepljeno.

Beauty Bang Theory - L’oreal Elseve uljana krema za kosu

L’oreal Elseve uljana krema za kosu moju kosu čini nestvarno mekanom! Nemoguće je opisati kako to izgleda, jednostavno morate da probate ovaj proizvod. Pakovanje sa fotografija namenjeno je suvoj kosi, dok je druga verzija namenjena veoma suvoj kosi.

Kosa je nakon korišćenja ove kreme lepršava i ni malo otežana, ali ne i naelektrisana. Moja kosa je inače sjajna, pa nisam primetila da mi L’oreal Elseve uljana krema pojačava sjaj. Takođe štiti kosu od toplote, pa je idealna pred feniranje, ispravljanje kose ili bilo kakvo drugo tretiranje kose toplotom.

Jedina zamerka koju imam kada je ovaj proizvod u pitanju, ali koji, potpuno neverovatno, nije dovoljan razlog da prestanem da ga koristim svakodnevno, je to što ne pomaže kod raščešljavanja kose. Moja kosa se užasno mrsi i već najmanje 10 godina obavezno koristim sprejeve za lakše raščešljavanje. Ne volim da kombinujem nekoliko proizvoda koji se ne ispiraju, tako da sam sprejeve za lakše raščešljavanje zamenila regeneratorom u toku pranja. Pošto sam našla rešenje, a nisam spremna da se “odreknem” neverovatno mekane kose zarad sprejeva, sigurno ću nastaviti da ga koristim.

L’oreal Elseve uljanu kremu za kosu koristim već dva meseca, skoro svakoga dana. Potrošila sam možda polovinu proizvoda, tako da je i cena ovog proizvoda od oko 350 dinara neverovatna! 

Od mene ne možete da dobijete dovoljno preporuka kada je ovaj proizvod u pitanju! Samo savet da ga probate što pre, a mi, kao i uvek čekamo vaše komentare :) .

4 comments

  1. Ovo je nesto najbolje sto se desilo mojoj kosi, posle keratinskog tretmana!!
    Uzela sam verziju za jako suvu kosu i ne mogu da verujem da je tako dobra…Hvala za preporuku, sjajan vam je blog, samo pisite cesce, nekako vam verujem, kao da mi drugarica preporucuje proizvode :)

    1. Chachi, ne znamo kako da ti se zahvalimo na verovatno najdivnijem komentaru koji smo dobile od postojanja bloga! Mnogo ti hvala na poverenju! Tekstovi će sve češće biti na blogu, a uz to primamo i novog člana BBT tima od novembra pa će i fotke biti mnogo bolje i realnije :) Još jednom, hvala do neba! Divna si! <3

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.