Nekozmetički favoriti 2018 + VIDEO!

16. 12. 2018.

BH Cosmetics Blushed Neutrals paleta

22. 12. 2018.

Llums Marbleized bronzer

20. 12. 2018.

Pre godinu dana sam otišla na profesionalno šminkanje koje se završilo razmazanim eyelinerom pre nego što sam stigla na svadbu. I dalje se sećam do najsitnijeg detalja kako je proteklo i koliko mi je bilo žao što Milica nije imala kada da me našminka i što se nisam našminkala sama. Međutim desilo se i nešto dobro – upoznala sam se sa Llums Marbleized bronzerom, koji mi je ta šminkerka nanela kao highlighter, uzimajući četkicom samo beli deo. Nedavno sam navukla i Milicu na njega, pa vas ostavljam njoj, da vam prenese utiske!

Pakovanje ovog bronzera je sasvim solidno. Plastično, ali se lepo i čvrsto zatvara. Sadrži 9g i nijansa sa fotografije je 02 Amber. Cena mu je oko 500 dinara (trenutno na popustu 300 dinara!) i možete ga kupiti samo u Lilly prodavnicama ili preko njihovog sajta. U pitanju je tzv. “pečeni”, odnosno baked bronzer. Trusi se, ali to nije neobično za baked proizvode. Vrlo često je rasprodat, odnosno bar tada kada sam želela da ga kupim, dugo sam ga tražila, da znate, da ne odustajete :)

Llums Marbleized bronzer obožavam! Ima u sebi zlatni sjaj, tako da kad ga stavite dobijete instant i bronzer i hajlajter, a ako pocrnite, dobijete 3 u 1 – bronzer, rumenilo i hajlajter. Nemojte da vas plaši to što je sjajan, Llums Marbleized bronzer daje prelep prirodni sjaj kozi i izgleda fenomenalno i na licu i na vratu i na dekolteu.

Ovaj bronzer ima šljokice, ali ne prenapadne, dok su mu pigmentacija, ali i sjaj stvarno odlični. Lepo se nadograđuje i blenda i pristaje apsolutno svakom tipu i tonu kože. Kako je marbleized (izgleda kao mermer), možete četkicu fokusirati samo / pretežno na tamniji ili na svetliji deo i na taj način prilagođavati ovaj proizvod vašoj koži, zavisi da li želite bronzer ili highlighter ili 2u1.

Llums Marbleized bronzer mogu svima da preporučim i verujem da će svima odgovarati! Uz to, ovaj proizvod je sve nas naveo da malo više istražimo brend Llums i njihove proizvode, tako da očekujte novu recenziju, ali i novi YouTube video veoma uskoro!

Koje Llums proizvode nam preporučujete? Da li vam se sviđa Llums Marbleized bronzer?

Sve fotografije: Saša Marković

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.