Mermerni nokti – VIDEO

16. 09. 2017.

Essence Matt Matt Matt karmini

22. 09. 2017.

Inglot Gel Eyeliner

17. 09. 2017.

Ko me poznaje, reći će vam da se ne seća kada me je poslednji put video bez crnog ajlajnera. Godinama ih nosim i probala sam sve, od olovke, preko flomastera, tečnog i na kraju gel ajlajnera. Iako se u L’oreal Gel Intenza ajlajner nisam zaljubila na prvo mazanje, videli ste ga u svim mogućim favoritima i verujte da mi je jedan od omiljenih proizvoda svih vremena. Kada sam ostala bez njega proradilo je blogersko prokletstvo. Bio mi je potreban gel ajlajner, ali jelte, ne L’oreal-ov. Tako sam se odlučila za Inglot Gel Eyeliner.

Ako postoji jedna blogerka / youtuberka na svetu koja može da mi proda bilo koji beauty proizvod to je Kathleen Lights. Njene nebrojene preporuke su me i navele na ovaj ajlajner. Inglot Gel Eyeliner u nijansi 77 je crne boje, dolazi u plastičnom pakovanju od čak 5,5g. Boja mu je intenzivna i prelepo se razmazuje. Prekriva u samo jednom sloju i čini mi se da mi je sa njim potrebno mnogo manje vremena nego sa L’oreal ajlajnerom. Suši se veoma brzo, što je meni izuzetno bitno, zbog mojih spuštenih kapaka, ali se suši brzo i na četkici. Preporučujem da ga držite zatvorenim čak i dok ga nanosite, da vam se ne bi osušio u bočici. Za razliku od L’oreal-ovog ajlajnera, drastično se lakše skida sa četkica, što mu je još jedan veliki plus kod mene. Nakon nanošenja postaje mat i ostaje mat dok ga ne skinete.

Volela bih da nastavim ovu recenziju hvalospevom. To sam očekivala i planirala kada sam kupila ovaj proizvod, ali na žalost, Inglot Gel Eyeliner i ja se nikako nismo složili. Prvi razlog je to što se nekada čak i nakon pola sata preslika na gornji kapak. Moji kapci jesu spušteni i masni, ali to mi se sa L’oreal-om dešavalo ili nakon 15h nošenja, ili na +40 stepeni. Sa bazom, bez baze, sa senkom ispod ili bez isto se desi. Pored toga, nakon nekoliko sati se preslika i na donji kapak i to baaaaš mnogo. Prvo sam to pripisivala maskarama, pa sam ih menjala, a onda probala bez maskare i shvatila da je do njega. Nekada mi se desi, pogotovo tokom velikih vrućina, da mi se na donjem kapku preslika skoro do pola kapka. Pri tom on izgleda netaknuto, oštre ivice, intenzivna boja, kao da je nanet pre 3 minuta.

Još jedan veliki minus ovom ajlajneru je skidanje istog. I sa L’oreal-om sam se mučila u početku, dok nisam otkrila da ga na primer TBS buter, ili Balea ulje skidaju kao od šale, bez trunke tragova ujutru. Sve sam pokušala sa Inglot Gel Eyeliner-om, sutradan izgledam kao da sam skidala šminku pijana u mraku. Pošto se budim 15 minuta pre posla ili teretane, verujte mi da je poslednja stvar za koju imam vremena ujutru ponovno skidanje šminke. Micelarne vode ga ne dotiču, a uljani skidači nedovoljno.

Inglot Gel Eyeliner košta oko 2400 dinara, što je skroz OK cena imajući u vidu količinu (L’oreal je 1100 dinara za 2,8g). Na pakovanju piše da je najbolje da se iskoristi u roku od 9 meseci od otvaranja, što iskreno, osim ako ga ne nanosite baš svakoga dana (nekada i više puta dnevno), nisam sigurna da li ćete uspeti. Možete ga kupiti u Inglot-ovoj radnji u Kralja Petra 41 u Beogradu.

Ova recenzija se pretvorila u poređenje Inglot Gel Eyeliner-a, sa L’oreal Gel Intenza Eyeliner-om. Nije mi to bila prvobitna namera, ali toliko patim za njim, da nisam mogla, a da ga ne spomenem. Sada kada je ova recenzija konačno objavljenja, mogu da prestanem da mučim sebe i da se konačno vratim svom miljeniku. Svakako bih vam pre donošenja konačne odluke preporučila da bacite pogled na još neku recenziju Inglot Gel Eyeliner-a, pošto su mnoge devojke prezadovoljne njim.

Da li ste probali Inglot Gel Eyeliner? Kakva su vaša iskustva sa gel ajlajnerima?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.