L’oreal Paris Color Riche karmini

12. 10. 2016.

L’oreal La Palette Nude – 01 Rosé

18. 10. 2016.

Galeries Lafayette lakovi za nokte

15. 10. 2016.

Uvek se trudimo da ne pišemo o proizvodima koji ne mogu da se pronađu u prodavnicama u Srbiji, ali s vremena na vreme naprosto ne možemo da odolimo! To se desilo i kada smo još u martu kupile Galeries Lafayette lakove za nokte. Trudile smo se mesecima da ih preskočimo, ali pogledajte koliko su divni! Danas ćemo vam pisati o dva laka, od ukupno tri koliko ih imamo u kolekciji (treći ste mogli da vidite u julskim favoritima i obećavamo da ćemo uskoro i o njemu).

Nijanse Alban Nº6 i Joseph Nº66 su prave jesenje nijanse idealne za trenutno kišovito sivilo. Prva nijansa je prelepe maslinastozelene boje sa trunčicom sive. Menja se u zavisnosti od osvetljenja, ali je uvek prelepa :). Plašila sam se da će ova boja na rukama izgledati nekako “mrtvo” i samim tim ih činiti starijim, ali se to nije desilo! Jedan sloj je sasvim dovoljan, ali kao i uvek, mi ipak preporučujemo dva tanja sloja. Alban bi bio moj jedini jesenji favorit da nije Joseph-a, a ovako dele favoritsko postolje :)

Beauty Bang Theory - galeries lafayette lakovi swatch

Joseph je prelepe ljubičaste boje. Nijansa mi se čini nekako “zagasito”. Mislim da nisam nikada do sada iskoristila ovaj pridev, ali mi se sada učinio idealnim za opisivanje nijanse ovog laka. Kada je Joseph u pitanju možete da se “izvučete” samo sa jednim slojem, ali boja izgleda mnogo lepše i jesenije kada se nanesu dva.

Jednostavne, ali izuzetno elegantne staklene bočice ovih lakova sadrže po 11ml veoma kremastog proizvoda. Svi Galeries Lafayette lakovi koje smo probale su izuzetne pigmentacije. Imaju oblo sečenu, malo širu četkicu koju ja izuzetno volim, jer mi olakšava prilaženje zanokticama. Lako se razmazuju, popunjavaju brazdice na noktu i suše se relativno brzo (oko 5-7 minuta). Na mojim noktima bez nadlaka traju bar 5 dana. Imaju visok sjaj kada se osuše, što možete da vidite na slici iznad, jer se naša bela pozadina vidi u njima. Koštaju oko 4e i ukupno cela kolekcija Galeries Lafayette lakova ima preko 80 nijansi! Da, da više od O S A M D E S E T, dobro ste pročitali!

E sad nam je još ostalo da vam kažemo kako da dođete do njih! Postoji dosta Galeries Lafayette prodavnica širom Francuske, zatim imaju prodavnicu u Berlinu, Kazablanki, Džakarti, Dubaiju, Pekingu, Veneciji i Milanu. Ako se nađete na nekoj od ovih lokacija, bacite pogled na Galeries Lafayette lakove za nokte, sigurne smo da će vas oduševiti!

Koje jesenje nijanse lakova za nokte su vama omiljene?

2 comments

  1. Ozbiljno 80?! Auuu ja bih se izgubila u toj silnoj paleti nijansa. Moja trenutno omiljena jesenja boja je GR Color Expert 32, neka boja trule višnje sa sitnim šljokicama koje daju neki odsjaj boji.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.