Šminka za Dan zaljubljenih inspirisana Kylie Jenner – Be Mine kolekcijom

09. 02. 2017.

Jednostavan slatkiš za Dan zaljubljenih

12. 02. 2017.

Fabričica snova – idealan poklon za Dan zaljubljenih

11. 02. 2017.
Beauty Bang Theory - Kyle Janner - Be Mine 5

Dugo smo razmišljale šta da vam predložimo kao savršen poklon za Dan zaljubljenih. Prošle godine smo vam dale ideju kako da zapakujete poklone, a ove godine smo želele da pronađemo nešto posebno za vas. Pre par meseci na Facebook-u nam je pažnju privukla stranica “ Fabričica snova ”. To je bila ljubav na prvi pogled! Ljudi, oni imaju “orden za ljubav”, how perfect?! Ćaskali smo sa Bojanom i ostavljamo vas da uživate u njenim preslatko skockanim odgovorima!

Zašto baš “ Fabričica snova ”?

Ime “Fabričica snova” nije nastalo slučajno. San, jer on opisuje ono što mi u samoj suštini jesmo, sanjari. Tu su mali sanjari Konstantin i Srna i veliki Bojana i Vita. A Fabričica, jer se san ne proizvodi u fabrici već u fabričici.


Ko su stvaraoci snova u vašoj Fabričici?

Svako ima svoje zaduženje. Konstantin i Srna su zaduženi za inspiraciju i raznošenje materijala po kući, Bojana za ideje i realizaciju, a Vita za tehničko-tehnološki deo.


Gde se rađaju ideje za snove iz vaše Fabričice?

Neke su proizvod moje mašte, neke su nastale u izradi nečega potpuno desetog, a neke od ideja sam videla u inostranstvu. Uvek sam žalila za tim što u našoj zemlji ne postoji radnjica sa stvarčicama sličnim našim u kojoj bih mogla ovako nešto da kupim. I iz te potrebe sam najpre napravila svojoj devojčici i sebi sve ono što bih volela da nosimo ne planirajući da to prodajem. A onda su naši prijatelji bili oduševljeni i tako je spontano nastala fabričica. Sve što nosimo ne samo mi već svako od nas itekako opisuje nas i naš karakter. Uvek sam volela da nosim ono što je drugačije, ali ne pošto poto drugačije, već da uz to bude i veselo, ljupko, nekomercijalno, i ono što ima dušu.

Kome su namenjeni vaši proizvodi?

Kada sam počela da pravim ove divne stvarčice nisam zamišljala da to nosi veliki broj ljudi, a iskreno ne bih ni volela, bez obzira na prihod koji bi tada svakako bio veći. Kao što ni sama ne volim da budem jedna od mnogih, tako ne bih volela ni da naše proizvode nose svi. Nama prihod nije prioritetan, niti je fabričica nastala zbog toga. Važan je samo u smislu da osobe koje kupe naše proizvode postaju veselije, a na taj način, mi postajemo deoničari te sreće.


Koji je vama omiljeni?


Meni se sve sviđa. Kao što sam već rekla, ništa nije napravljeno sa ciljem da se proda, već je napravljeno po mom ukusu i meri. A ako moram da izdvojim onda možda prsten knjiga, brodić sa balonom, orden i prsten sa maslačkom. Jednom prilikom sam rekla, da je mene kojim slučajem neko zaprosio prstenom koji nosi staklenu kuglu u kojoj je maslačak, mislim da bih se udala i da mi se ne sviđa.


Šta je po vašem mišljenju savršen poklon za Dan zaljubljenih?

Definitivno Orden za nju i njega. Uvek je lepo odlikovati nekoga, a još kada je povod ljubav, onda je to idealno.

Mi smo se u Fabričicu zaljubile još više nakon Bojaninih odgovora! Sigurne smo da će isti slučaj biti i sa vama kada budete videli njihovu preslatku Facebook stranicu i Instagram profil! Obavezno ih zapratite i javite nam ako ste i vi odlučili da ove godine “odlikujete” nekoga za ljubav :) !

P.S. Sve fotografije iz ovog teksta dobijene su od ekipe koja stoji iza Fabričice snova! Do neba im zahvaljujemo ne samo na fotografijama, već i na fenomenalnim snovima koje stvaraju!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.