Recept za crvene špagete za Dan zaljubljenih

09. 02. 2016.

Šminka za Dan zaljubljenih

12. 02. 2016.

Kako da zapakujete poklone za Dan zaljubljenih

10. 02. 2016.

Obično mi nije problem da izaberem poklon kada ga kupujem za nekoga ko mi je drag. Poklone nekada planiram i mesecima unapred, ali kada dođe trenutak da ih lepo zapakujem, najčešće ih ubacim u ukrasnu kesu i smatram da je to dovoljno! Kako, srećom, na ovom blogu nisam sama, Milica je došla na odličnu ideju da svima vama koji planirate da nekome kupite poklon za Dan zaljubljenih, damo ideju kako možete lepo da ih zapakujete! Došle smo na četiri ideje kako možete da zapakujete poklone za Dan zaljubljenih.

Sve poklone smo pakovale u običan braon papir za pakovanje, koji možete pronaći u skoro svim knjižarama, kako bi ukrasi na poklonima što više došli do izražaja. Takođe koristile smo i braon kanap, koji se super slaže uz papir za uvijanje i izgleda kao sa Pinterest-a :) .

Prva i verovatno najjednostavnija ideja jeste da samo veliko srce od nekog ukrasnog i zanimljivog papira, stavite na vrh kutije i uvežite braon kanapom. Papire sa šljokicama, holografske papire, kao i pene i kartone zanimljivih boja i dezena, možete pronaći u bolje snabdevenim knjižarama.

Beauty Bang Theory - kako da zapakujete poklone za Dan zaljubljenih 1

Nakon njih bušačem za papir u obliku srca smo izumbale nekoliko malih srca i nanizale ih na kanap. Cena ovih bušača zavisi od veličine kao i mesta gde ih kupujete. Cene velikih zumbalica se kreću čak i preko 500 dinara, a male možete pronaći po knjižarama i kineskim prodavnicama za oko 100 dinara.

Beauty Bang Theory - kako da zapakujete poklone za Dan zaljubljenih 2

Na treću ideju došle smo spontano, pošto nam je preostalo nekoliko izumbanih srca. Malim bušačem napravile smo rupice u velikim srcima i popunile ih papirom u drugoj nijansi roze boje. Iscrtale smo polje za XO na poklonu i zaigrale se malo :) .

Beauty Bang Theory - kako da zapakujete poklone za Dan zaljubljenih 3

Poslednja ideja, jeste najkomplikovanija, ali je nama najdraža i najlepša. Na papiru u boji po želji iscrtajte srca i isecite po dva od svake boje. Jedno srce presavijte po sredini i zalepite ga na sredinu drugog srca. Oblake smo isekle od ukrasne pene, koju možete pronaći po knjižarama i tankim markerom smo docrtale korpe balona. Ako se odlučite da ovako zapakujete poklon vama dragoj osobi, neka vode računa kako ga otvaraju, jer bi nas duša zabolela da samo pocepaju papir :)

Beauty Bang Theory - kako da zapakujete poklone za Dan zaljubljenih 4

Kada bilo šta lepite na braon papir koristite lepak za papir u stiku, jer tečni lepkovi ostavljaju mrlje na ovom papiru.

Da li su vam se svideli naši predlozi? Kako ćete vi zapakovati poklone za Dan zaljubljenih?

P.S. Tri čokolade iz našeg GIVEAWAY-a koji je trajao do danas osvojila je Nevena Nency! Čestitamo! Uskoro vas očekuju nova darivanja :)

6 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.