Essence Epic Sunset paleta senki

18. 01. 2020.

Balea Body Cream Jogurt Happy Coco

13. 02. 2020.

Essence Crystal Power paleta senki

19. 01. 2020.
Beauty Bang Theory - Essence Epic Sunset Palette
Beauty Bang Theory Essence Crystal Power paleta senki

Juče sam vam pisala o Essence Epic Sunset paleti i rekla sam vam koliko me je oduševila. Nakon nje nastavila sam sa isprobavanjem ostalih proizvoda koje smo dobili u paketiću i danas je na red došla Essence Crystal Power paleta senki.

Pakovanje je kartonsko i u poklopcu se nalazi ogledalo. Paleta se može lepo otvoriti, tako da stoji ravno na stolu, ili je možete presaviti ukoliko više tako volite. U paleti se nalazi 9 senki, od kojih je (opet) samo jedna mat, dok su sve ostale šimeraste. Cena palete je 800 dinara i možete je kupiti u Lilly ili DM prodavnicama. 

I kada je Essence Crystal Power paleta senki u pitanju razočarana samo samo jednom mat nijansom. Jer da ima bar 2-3 mat nijanse rekla bih da je ovo jedina paleta koja vam je potrebna. Ovako će ipak morati da ostane dopunska. Ali bez obzira na to ova paleta je fenomenalna! Mat senka se lepo blenda (ali se trusi, pa šminkajte prvo oči) dok su šimeraste senke odlične pigmentacije i sjaja, ukoliko ih nanosite prstima ili eventualno pljosnatom četkicom. Iznenadila sam čak i samu sebe koliko sam se igrala bojama i koliko sam uživala i u zelenoj i u roze i u ljubičastoj nijansi. 

Beauty Bang Theory Essence Crystal Power paleta senki

Jedina zamerka upućena šimerastim nijansama odnosi se na tirkiznu nijansu Reach for the stars, jer je slabije pigmentovana, i na očima izgleda više kao sjaj, nego kao senka u boji. Ostale nijanse su odlične! Moja ljubav bukvalno ide ka svim, sem ka tirkiznoj i beloj (koju gotovo da nikad ne koristim inače), mada se bela nijansa može iskoristiti kao highlighter ukoliko vam ne smeta po koja šljokica. Ako bih baš morala da biram favorite, to bi bila zelena – Good vibes only, zatim prelepa roze-narandžasto-rose gold nijansa – Love yourself i I’ve got the power koja je miks između braon i ljubičaste i ponovo veoma specifična nijansa

Beauty Bang Theory Essence Crystal Power paleta senki

Iako su mi se neke senke na prvu učinile sličnim u poređenju sa Epic Sunset paletom, kada sam ih uporedila videla sam da nisu. Svaka je specifična na svoj način. Za koju se odlučiti…pa teško pitanje. Više sam koristila Crytal Power paletu jer je manja i zgodna za korišćenje i za putovanja. Sa druge strane Epic Sunset ima plus zbog plave i roze senke koje se retko nalaze u drogerijama. Mislim da vam ne mogu previše pomoći jer jako volim i jednu i drugu, ali sam sigurna da ćete vi doneti pravu odluku! 

Druga paleta i drugo veoma prijatno iznenađenje, ako mene pitate! Essence karmine obožavam već godinama, ali sada sam zvanično postala fan i njihovih paleta senki! 

Kako vam se čini Essence Crystal Power paleta senki?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.